måndag 29 juni 2015

Löfven anser vi ska vara "tacksamma"

Samtidigt som en klar majoritet av svenska folket vill ha en förändrad invandringspolitik, 58 procent anser att vi tar emot för många enligt en mätning nyligen, sitter landets statsminister i radio och påstår att vi alla ska vara tacksamma för den massinvandring de tvingar på oss och som orsakar så mycket skada i det svenska samhället.
 
- Stefan Löfven intervjuades idag i SR P4 Extra och menade att vi ska vara tacksamma över massinvandringen för att befolkningen ökar – detta trots att Sverige redan har ett födelseöverskott. Han lovade även att aldrig samarbeta med Sverigedemokraterna.


Och i SR P1 Morgon uppgav Löfven, som inte vill kalla Kina en diktatur men kallar SD nyfascistiskt på inrådan av ett ökänt virrig politisk aktivist, att han förstår varför människor lockas av Sverigedemokraternas “enkla budskap”.

Utöver att en majoritet anser att Sverige tar emot för många invandrare, visar en mätning Novus gjort för TV4 att hela åtta av tio svenskar anser att invandringsfrågan – som påverkar i stort sett samtliga övriga samhällsfrågor – inte tas på allvar av politikerna. Föga förvånande visar andra mätningar entydigt att det parti vars invandringspolitik man gillar bäst, är just SD:s.

Socialdemokraterna kommenterade idag Sverigedemokraternas rusning i opinionen. Carin Jämtin (S) menar att “det är väldigt oroande att Sverigedemokraterna ökar så mycket” och att “deras svar på det som är svenskarnas oro är inga svar”, samtidigt som partiet och övriga sjuklövern står lika handfallna som de alltid varit och hela tiden ser till att problematiken ökar.

Källahttp://avpixlat.info/2015/06/29/svenska-folket-vill-ha-en-annan-invandringspolitik-lofven-anser-vi-ska-vara-tacksamma/
Ref: Löfvéns tal i Almedalen 2015 - Stefan Löfven trampar vatten
Ref: http://motpol.blogspot.se/2015/06/almedalen-lofven-spanner-bagen.html
Ref: En råsop mot (s)... inifrån: Ledarsidorna.sehttp://ledarsidorna.se/2015/06/att-de-aldrig-lar-sig/
Refhttp://fnordspotting.blogspot.se/2015/06/populismen-och-kortsiktigheten.html
 
-------------------------------------
-


Nån mer korkad och obildad bonnläpp än denne fånflinande Löfvén går inte att föreställa sig. Han (hen?="feminist") är så skämmig att jag aldrig skulle erkänna mig som svensk, om nån i min utlandsvistelse skulle fråga mig.

Så fort Kalle Anka-Löfvén öppnar näbben, så strömmar floskler och osammanhängande svammel ut, pinsamt att figuren ens har ett jobb, med högre dignitet än svetsarlärling (vilket han heller inte fixade, som facklig latmask på heltid=arbetsskygg).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar