fredag 5 juni 2015

Vänsterpartist vill avveckla välfärden – för invandringens skull

Den högprofilerade vänsterpartisten Torbjörn Tännsjö kräver att Sverige helt ska öppna sina gränser för invandring från tredje världen. För att nå det målet vill han avveckla välfärden för svenskarna.

"Det kommer bli en drastisk sänkning av levnadsvillkor och sociala villkor i vårt eget land", konstaterar Tännsjö.

Torbjörn Tännsjö är professor i praktisk filosofi vid Stockholms universitet och veteran inom Vänsterpartiet. Under en diskussion med Per Bauhn som arrangerades av Timbro beskrev han på torsdagen sin vision för det framtida Sverige.

Man kanske borde öppna våra gränser helt enkelt. Alla som vill får komma hit, sade Tännsjö.

Priset för öppna gränser för invandring från tredje världen är att välfärden för svenskar avskaffas – men det är värt det eftersom det skulle "maximera välbefinnandet i världen", hävdar V-profilen.

– Vi kan inte samtidigt behålla vår välfärdsstat för oss. Det kommer bli en drastisk sänkning av levnadsvillkor och sociala villkor i vårt eget land. Jag är benägen att tro att det är det vi bör göra faktiskt. 

Torbjörn Tännsjös anförande om invandring och välfärd börjar efter 55 minuter.


-----------------------

Att det finns välavlönade offentliga snyltare och landsförrädiska kommunism-ivrare i Sverige är ingen överraskning. Att denne sk*tstövel går ut öppet med sitt nationalsvek är väl den enda korrekta vederbörande gjort under sitt vämjeliga liv. Fy f*n!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar