söndag 21 juni 2015

Hotet inifrån


- Denna bok visar att du som otrogen aldrig skall ha tillit till en muslim och aldrig tro på vad en muslim säger eftersom han alltid försvarar och sprider islam och är falsk i vänskap. Och om du motsätter dig muslimen och trotsar Allah så kan du som otrogen bli dödad eller fördriven från ditt eget land.

Allmänheten uppmanas till en extrem försiktighet vid alla kontakter med islam.

Anders Ohlsson

Källa: https://hotetinifran.files.wordpress.com/2011/06/hotet-inifrc3a5n-iii-release.pdf
Ref:  Om al-Taqiyya, islams syn på lögner

---------------------------------------------------


- I bästa fall så kommenterar inte muslimen sin islam-tro, utan tiger hellre och undviker diskussion. Att tiga innebär ett tyst medhåll, ty om en muslim riktar kritik mot det sanna islam (den ortodoxa uttolkningen, Mohammeds Medina-baserade suror, ISIS' ideologiska bas) så faller denne in i samma predikament som kaffrer, icke-muslimer. Och kan dödas av vilken rättrogen islamist som helst, helt enligt Koranens "heliga", oföränderliga verser. Påstått skapade/skrivna av Allah, givna till analfabeten, krigsherren, pedofilen och 600-talets massmördare, öken-araben Mohammed, via 'ärkeängeln' Gabriel.

Nån civiliserad, utbildad/bildad, västerlänning, som tror på dessa stenåldersaktiga, arab~fabler? Tyvärr, ända in i den svenska Löfvén-regeringen, finns ortodoxa sunnimuslimer, som t ex, mp-turken Mehmet Kaplan. En ulv i fårakläder, för att uttrycka sig försiktigt. Det är en statsskandal att sådan femtekolonnare och lögnare kan anförtros med regeringsstatus. Bara att inse Sveriges kollaps som demokrati, och fungerande land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar