onsdag 17 juni 2015

"Ni är lurade. Låt oss lura er igen."

- Ovan en tweet från den moderata riksdagsledamoten Maria Abrahamsson.

Fritt översatt: "Ni röstade på oss för att få en borgerlig politik. Vi röstade igenom en S+MP-budget. Rösta på oss igen."

Det känns inte helt klockrent.

Källa: http://www.henrikalexandersson.blogspot.se/2015/06/ni-ar-lurade-lat-oss-lura-er-igen.html
RefEn mörk skugga vilar över riksdagen
Refhttp://www.exponerat.net/olle-ljungbeck-den-totala-fornedringen/
Ref: http://www.exponerat.net/ian-wachtmeister-vill-sinnesundersoka-riksdagen/ 

------------------------------------

- Klockrent, jodå. Ett naket avslöjande om väljarföraktet som är främsta signum hos 7partiet, här företrätt av det värsta av dem alla, Reinfeldts kapade ny-sosse-parti. Med bedrägeri satt i system. Hur 25% av väljarna fortfarande uppger sig vara moderater är en gåta, och oförklarligt. Jag trodde bättre om dem, men konservatismen är övergiven, kulturmarxism nya ledstjärnan. Skapad av en enda person, den psykopatiske och ryggradslöse f d partiledaren. Vars sjuka ande fortsätter sväva över dagens 7p-politiker, en rutten samling landsförrädare.

----------------------

- "I tisdagens riksdagsomröstning om vårändringsbudgeten förstod jag inte vad de Allians-ledamöter som fanns i kammaren och avstod från att rösta när Alliansens motion om vårändringsbudgeten kom upp till omröstning, ens gjorde där.

Hade det inte varit bättre att de inte visat sig i kammaren istället för att där behöva manifestera den politiska impotens som Decemberöverkommelsens snöpning bestått dem med?


Vad förnedrande det måste vara att vara folkvald, att hindras från att rösta på det förslag som ens eget parti har lagt fram och att medelst partipiskan tvingas till kammaren för demonstrera den förnedring det måste innebära att lägga ned sin röst för ett förslag som man formellt ställt sig bakom. (likt krigsfångar som nödgas paradera i segrarens triumftåg.)


Och sedan det pedagogiska motlut man måste ta sig an, för att för väljarna förklara sig och åter be om förtroende att representera dem, så att man kan få igenom sin egen politik – den som man alltså inte kommer att få rösta på fram till 2022.


Om handlingen inte vore så förkastlig, skulle jag nästan kunna tycka synd om dem".


Thomas Gür

Källa: http://detgodasamhallet.com/2015/06/17/tisdagens-riksdagsomrostning/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar