fredag 26 juni 2015

Encore une foi: Allahu Akhbar! Joyeux Ramadan!


Sky News dækker både Frankrig og Tunis, med en overvægt på Tunis, da mange briter frygtes døde. Med et afhugget hoved og et ISIS flag, fejrede muslimer anden fredag i ramadanen i det, visse danske intellektuelle kalder “hate crimes”. Snesevis af døde på fire forskellige steder i Europa og Mellemøsten.

Den franske fabrik er amerikansk ejet og ligger kun 20 kilometer fra islamist-fæstet, Lyon. Den er “sensibel” og klasset “Seveso B”. Om det er ISIS folk, der er kommet som flygtninge og vil sende et signal at krigen er her, eller om det er endnu et par syrienjihadster, vides ikke endnu.

Den anholdte, der er identificeret som Yassin Salhi, en “normal muslimsk salafist” ifølge hans kone, der er interviewet her, var i politiets søgelys som “radikaliseret salafist”, men i 2008 opgav de overvågningen af ham. Har man ikke hørt det før? Han har gået på Lycée René DESCARTES i Lyon, hvor han har studeret kemi. Frankrig er åbenbart udset som hovedmål for terrorister.

Den undersætsige, franske milliuonær, Hollande, der ulykkeligvis er præsident, forlader i hast et EU møde, hvor lige så paralllelt informerede eurokrater sidder til eksorbitante bestikkelseslønninger og løser de indvandringsproblemer, vi havde for ti år siden. Snart går Hollande i arm med nogen på en boulevard og synger “Imagine.” Cameron har allerede fået udtalt de magiske trylleord: “Islam is a religion of peace.” [idiot, min anm]. EU’s Federica Mogherini sværger evigt venskab mellem Europa og arabverdenen. “Det har intet at gøre med religion. Vi skal have en “civillisationerns alliance,” og peace in our time osv.. Hun har endda tweetet det på arabisk.

Det er måske det, der er sværest at at tage: Hele  det regiment af honoratiores, der er indsyltede i elendigheden, men stiller sig op og siger de samme, lamme platituder som sidste gang og forrige gang og for fem år siden. Og næste gang alt imens de fører os dybere ind i mørket.

Alles udtalelserne lyder hulere og hulere, de  er i den grad overmatchede af den fremtid, der vil komme i deres lande: Attentat på attentat, uendelige, ustoppelige mord, en uløseligt kronisk forværret situation, der vil forårsage et had og et folkeligt oprør imod dem. De siger kun sludderet af én grund: En kommende krig må ikke ekslodere i hovederne på dem selv. De kan forsvare sig selv, men ikke os. Sandheden er komplet underordnet. Man decapitated as severed head is ‘covered in Arabic writing’ and hung on a fence next to Islamist flag at factory in France after terrorists storm building and set off ‘gas bomb’ explosions.

Det kan blive et blodigt år i Europa. 200% rise in terror arrests among British teens. Hvor- og når som helst, kan det ske igen. I morgen kan det være Danmark igen. Intet under Krudttønden og synagogen ikke blev nævnt med ét ord i valgkampen. De røde ører er diskrete, men hele Folketinget ved, de har skabt den virkelighed, og ingen andre. Enhver der dør af den, er deres forbandede, personlige ansvar.

Min hollandske ven, Jan W, er meget imponeret af dansk debat: Karen Jespersen, Morten Uhrskov, Mikael Jalving. Jeg takkede for komplimenten, og svarede: “Bare den dog havde gjort det fjerneste indtryk på topskatte- og dagpengegenierne, men intet tyder på, de så meget som læser den.”

I dag giver Karen Jespersen en af sine forebilledelige opsummeringer af tilstanden i Europa. EU’s asylsystem er ved at bryde sammen – kaos truer. Efter alt, hvad jeg kan se, skriver hun også for fuldstændig døve øren. Vi glider videre ud mod en krig, som bare minimalt modige og informerede politikere med lethed kunne have skånet os for. Thomas Nydahl skriver bla: Islamistiskt terrordåd i Frankrike + två nya terrordåd inom loppet av en timme
Uppdaterat 13:52: två andra terrordåd pågår nu. I Tunisien stormas ett turisthotell (senaste nytt är att det rör sig om två hotell under attack). 27 döda rapporteras redan och tunisiska Info Du Jour lade just ut denna bild: Dessutom pågår ett attentat mot en shiitisk moské i Kuwait. Minst tjugofem döda rapporteras. Rapporteringen sker också därifrån på Info Du Jour.Islamiska Statens genomför idag alldeles uppenbart samordnade attacker i Europa och i arabvärlden.
Al Jazeera advarede i 2014, at turistbyen Sousse var en terroristrede. Det har heller ikke reddet nogens liv.


-----------------------------------

- Jaha, nu fick vi den första jihadistiska terrorhalshuggningen på europeisk mark. Frankrike är riktigt illa ute, ett land med ofantligt mycket muslimer, en smältdegel av mänskligt koranen-avskräde. Det lär inte stoppa med detta...

Konstigt att Frankrike inte har en "Nationell Samordnare" mot... ja, ni vet, en fransk Mona Sahlin. Men dom kan ju bjuda in henne, för att prata med de stackars mördarislamisterna, utbildning,  bostäder och 'terapi' är nog receptet även i Frankrike.... *NOT*

Bara väntar på att terrorvågen slår till i Danmark igen, och sen Absurdistan. Det senare kalifatet skulle må bra av ett rejält attentat, inte betr offren men av politiskt uppvaknandeskäl. Sannolikt det enda som kan ruska om "godhets"-maffian, i islamkramande naivister i Mecka-Södermalm.

Nu väntar en turistfri tid i Tunisien, som betraktas som den (enda) lyckade nationen i s m den 'arabiska våren'. Massflykt redan igång, flygplan vänder, flighter ställs in, hela turistnäringen förutses totalkollapsa omgående. Hur Tunisien - med ett mycket stor antal verifierade IS-anhängare krigandes i Syrien/Irak - skall hantera krisen återstår att se. Demokratin lär vara i skottgluggen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar