onsdag 3 juni 2015

ISIS krigarna skrattar svenskarna i ansiktet

"Hos världens svagaste folk. svenskarna, har vi en fristad"

- Ett ryggradslöst folk säger han, män och kvinnor födda utan stolthet. Allah, har givit oss en fristad i de otrognas land, så vi kan vila och återhämta oss. Snart ska vi även rasera denna plats om gud vill, säger Abu-Ibrahim, 23 när vi träffar honom under ett hemligt möte som vi arrangerat.

Han har krigat i Syrien i tvåårs tid, det är fantastiskt beskriver han - att få känna sig levande och att kämpa för något så heligt och rätt mot Islamiska Statens välde i världen går inte att beskriva. I strid känner man Allahs närvaro, han finns vid vår sida och i våra hjärtan, han ger oss mod och kraften att fortsätta.

Han uppger inte sitt riktiga namn, men utger sig för att heta Abu-Ibrahim ett namn som givits till honom när han börjat strida för IS.

”Hur känns det att lämna allt du har för att kriga?” frågar vi honom. Han säger ingenting till en början utan lägger först den ena handen över den andra.

"Vi som går Guds väg och följer hans heliga ord har ingenting att frukta, vi räds inte för vi dör med ett syfte - ett syfte som ger oss möjligheten att le när livet lämnar oss. I strid är det lika mycket heder att dö vid sidan av sina bröder, som den heder det är att leva vid deras sida tills stunden är kommen för Allah och ens Jihad. I stridens hetta känner vi det samtidigt som vi ser profetian uppfyllas, att varje sekund är en möjlighet att tjäna och om detta innebär döden så är det bara Guds vilja. Det är rädslan i er som utgör er förlust, med rädslan i era hjärtan kan ni aldrig segra."

”Vad menar du med förlust?”

"Striden här är redan vunnen utan någon kamp, ni har utan strid redan kapitulerat inför oss eftersom ni saknar kampen i era hjärtan. Ni har ingen armé, ni kan aldrig försvara er utan hjälp från andra och vem vill hjälpa ett folk som aldrig stod upp för sig själva? Samtidigt som världen skrattar åt er så pratas det om ”underkastelsens folk” nere i Syrien, ”en plats för mobilisering och vila”. För oss har ni öppnat en fristad där bröder kan vila tills dem återvänder."

Vi fortsätter samtala några minuter innan vi avslutar vårat möte men vi lyckas ställa en sista fråga till honom. ”Hur upplever du om kriget kommer till Sverige?” Han reagerar inte specifikt utan behåller samma tonläge och kylande blick som han haft under samtalet.

"Det svenskar inte verkar förstå är att vi slåss för Islam och rättvisan, kriget är redan här och överallt. Era politiker försöker intala er något annat, men vi sticker inte saker under stolen till varför vi finns och vad vi tänker åstadkomma. Ni däremot sitter i era hem och fortsätter leva livet som att en förändring inte är på väg, ni blundar för verkligheten som snart knackar på eran dörr."

"Ni icke-troende är ett odisciplinerat folkslag. Ni dricker, ni är oärliga och själviska. Ni har människor som stjäl och begår brott utan riktiga straff. Under Sharia-lagar så hugger man händer av tjuvar eller korsfäster dem. Märk mina ord, när vi kommer förbi Iraks gränser så kommer vi för era. Vi har männen, vi har resurserna och eldkraften som krävs - men mest av allt så har vi tron."

Den kurdiska säkerhetsexperten, Bafel Talabani gjorde ett uttalande i maj.

”ISIS är en väldigt avancerad terroristgrupp - snarare ’super terrorister’ i jämförelse med man tidigare skådat. De är definitivt en annan typ av terrorism vi ser, IS är väldigt aggressiva, skoningslösa och brutala. Jag säger det igen, den här situationen är fronten för kriget mot terrorism. Stoppas inte IS här kommer dom fortsätta mot Väst, Europa och England.

Förut kunde man se terrorister som fann det svårt att halshugga en människa, men IS-krigare ramlar nästan över varandra för att vara den som begår dessa slaktande handlingar.”

"Vi har erövrat territorium större än Sverige redan och vi kommer fortsätta."

”Men hur känner du för att kriga mot svenskar?”

"Det ligger inte i mig att sympatisera med tvivlare och icke-troende oavsett nationalitet eller min egen historia och uppväxt för det är inte Guds vilja. Islamiska Staten kommer införa Sharia-lagar och detta kan bara göras med vapen, den som inte följer vår väg kommer i slutändan ändå gå en hedersfull död tillmötes, så pass barmhärtiga är vi åtminstone i jämförelse med Européer och Västerlänningar. Gud är störst och om Gud vill så kommer han leda oss till seger."

Kort därefter sätter han stopp för samtalet och reser sig Abu-Ibrahim, han öppnar dörren och lämnar oss. Det går inte att undgå att man i efterhand känner ett obehag efter mötet. Det är obehagligt att möta individer som är såpass motiverade att det dom gör är rätt, att ingenting egentligen hindrar dem från att halshugga, bränna och sprida skräck. I deras natur så är det helt normalt, dem tjänar ett syfte och ingenting kan hindra dem.

Källahttp://www.viralshoot.se/post/isis-krigarna-skrattar-svenskarna-i-ansiktet-hos-varldens-svagaste-folk-har-vi-en-fristad

-------------


- Det blir intressant den dagen ISIS börjar låta huvuden rulla i Absurdistan, för t ex charlataner som Sahlin, Schyman m fl svikar-fruntimmer, som får sona för sin naivitet. Det har dom samlat ihop till, jag är helt kallsinnig till dessa landsförrädiska kärringar, go ahead, 'give them hell'.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar