onsdag 3 juni 2015

"Flyktingar är välutbildade" - SVT:s propaganda/rikslögn

Hur vet SVT att nyanlända med oklar identitet är högutbildade?

- Människor som flyr till Sverige har aldrig varit så välutbildade som nu, enligt en granskning som SVT Nyheter gjort. (Uppdaterat)

In i landet strömmar färdigutbildade ingenjörer, läkare och ekonomer. Antalet godkända civilingenjörer från utlandet har mer än fördubblats på bara ett år, påstår rödgrönrosa SVT trots att över 90% saknar giltiga Id-handlingar.

I Sverige sker just nu en massiv import – av kunskap. Av de flyktingar som kommer till Sverige har många med sig universitets- och högskoleutbildningar. En utländsk examen måste godkännas av universitets- och högskolerådet, UHR. Och myndigheten har aldrig haft fler ansökningar än nu, påstår SVT.

Hos Socialstyrelsen, som har hand om legitimationsyrken som läkare och tandläkare har ansökningarna också ökat kraftigt. Bara mellan 2013 och 2014 ökade ansökningarna där med 36 procent, påstår SVT.

Den sk ”granskningen” har inget annat syfte än att få oss att tro att invandringen är en vinstlott och att det enda problemet är att invandrarnas påstått höga utbildningar inte godkänns tillräckligt okritiskt och tillräckligt snabbt och helst utan ID-kontroll. (Relaterat).

Man kan nästan tro att ”granskningen” beställts för att stödja Regeringens ”snabbspår”.

Uppdaterat:
Ekonomen Jan Tullberg tror inte på SVT:s uppgifter om att 37 procent av de syrier som kommer som invandrare till Sverige har en akademisk utbildning. Han tror att det är Migrationsverket som varit väldigt generösa med hur de klassificerar syriska utbildningar och att det är det som ligger bakom de fantastiska siffrorna.

Enligt en insatt källa, som önskat vara anonym, har Arbetsförmedlingen när de tagit fram siffrorna klumpat ihop alla som har någon form av eftergymnasial utbildning och kallat dem akademiker. I den gruppen räknar man även in dem som gått på koranskolor eller gått en militärutbildning, säger källan. Det kan låta som att de har en uppåt nio års utbildning, men i själva verket har de gått ett år och kan bara citera vissa delar av koranen utantill. (Fria Tider).

SVT basunerar ut i kvällsnyheterna att invandringen höjt utbildningsnivån i Sörmland. Korankunskaperna har aldrig varit större. Allahu Akbar. Visst är det fantastiskt ?!

**********

Verkligheten är att invandrartäta kommuner som Malmö inte skulle klara sig en enda dag utan omfattande ekonomiskt stöd från staten och från andra kommuner med färre bidragsinvandrare. Ändå föreslår regeringen att kommunerna ska tvingas ta emot ännu fler nyanlända ”vinstlotter” (SR).

Media och politikerna slår knut på sig själva i sina försök att dupera allmogen.
Men svenskarna är inte så lättlurade som etablissemanget hoppats på.

Socialdemokraterna fortsätter backa och Sverigedemokraterna noterar sin högsta siffra hittills i SCB:s stora partisympatiundersökning som presenterades nu på förmiddagen. (SR).
SD ökar med 1,6%, medan S och MP minskar med 0,7% resp. 0,5%.

När partisympatierna för SVT:s journalister undersöktes 2013 blev resultatet något helt annat.(Politikfakta). Diskrepansen skulle bli ännu större om undersökningen gjordes idag.

Källahttps://varjager.wordpress.com/2015/06/03/hur-vet-svt-att-nyanlanda-med-oklar-identitet-ar-hogutbildade/
Refhttp://www.friatider.se/jan-tullberg-kritisk-till-svts-uppgifter
Refhttp://avpixlat.info/2015/06/03/tino-sanandaji-till-angrepp-mot-svensk-media/
Refhttp://www.exponerat.net/tino-sanandaji-forskningslaget-avgors-inte-av-journalister/
Refhttp://www.exponerat.net/svt-jublar-over-tva-civilingenjorer-fran-syrien/    :/
Refhttp://www.exponerat.net/ingrid-carlqvist-journalisterna-forsoker-sopa-igen-sina-spar/
Refhttp://petterssonsblogg.se/2015/06/03/den-nya-importen/
Refhttp://www.exponerat.net/video-90-procent-av-syrierna-saknar-hogre-utbildning/
Refhttp://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2015/06/dagens-citat-ylva-johansson-s.html
Refhttp://petterssonsblogg.se/2015/06/04/varfor-gar-det-sa-daligt-i-nykoping/
Refhttp://www.friatider.se/efter-fria-tiders-avslojande-har-raljerar-svt-ankare-om-hogutbildade-syrier
Refhttp://www.di.se/artiklar/2015/6/4/ledare-granska-myten-om-flyktingars-hoga-utbildningar/
Refhttp://www.friatider.se/invandrarna-far-sjalva-bedoma-sin-utbildning
Refhttp://www.exponerat.net/tino-sanandaji-svt-borde-ha-namnt-att-endast-0-3-procent-av-de-nyanlanda-har-forskarutbildning/

-------------------------------------

- "Flyktingar".... hahahahahaha. Det är ekonomiska lycksökare som har råd att ta sig till Sverige, dom har inga som helst andra ankomstskäl än att skapa sig "ett bättre liv". Vilket majoriteten av bidragsparasiterna öppet och ogenerat medger. Den sorten invällare skall givetvis inte ens släppas igenom gränskontrollen, men Reinfeldts "tack för att du valde Sverige" har spritt sig inom Mena-träsket, och 7partiet har inte ändrat sig en millimeter, från afrikahybridens sjuka landsförräderi. Migrationsverket, arbetsförmedlingen, och polisen lever sedan länge i sin egen skuggvärld, och skapar sina egna hittepå-beteenden, oftast lång vid sidan om gällande lagar och bestämmelser. Tycks som en god portion anarki, offentlig sådan, ingår i demokraturens halvtotalitära skumraskeri.


PS. En 'utvikning'... SVT:s P1 sommarpratare ("sommarvärdar") har utsetts.


VARNING! Undvik att lyssna följande datum:
- 21 juni, David Batra, "ståuppkomiker"
- 18 juli, Sanna Lundell, "journalist"
- 19 juli, Karl-Petter Thorwaldsson, "LO-ordförande"
-   6 augusti, Daniel Poohl, "journalist" (Expo)  *urk*
- 13 augusti, Fredrik Reinfeldt, "föreläsare"  *urk*  :/Refhttp://www.svtplay.se/video/2989306/rapport/dessa-blir-arets-sommarpratare-i-p1-dessa-blir-arets-sommarpratare-i-p1

2 kommentarer:

  1. Jag tror väl inte det är någon mening att kommentera, då Du har en fast åsikt som Du knappast vill tumma på. Hat och misstroende är lätt att sprida på nätet. Du påstår att Regering och PS stöder sej på felaktiga fakta, men var är Dina källor? De Du vill att vi ska misstro vill vårt bästa, men vad är Din agenda?

    JT – född skeptisk.

    SvaraRadera
  2. Jo, det inlägg jag skrev och utvecklade min syn på de som radades upp som "källor" och "referenser" togs bort.

    De som är de stora problemen är de som inte vågar se och lyssna, men dessmera gnälla. De står kvar outvecklade på en låg kunskapsnivå. De blir rädda och några blir då mycket högljudda. Då finns nätet att kasta ut sin frustration på och hoppas att andra, på samma nivå, ska bekräfta ens åsikter (som oftast är paketerade myter med en kryddning av sanningar och halvsanningar för att sväljas). Beteendet finns även på A-lagsbänkarna. Dessa gör både sej själva och landet en stor otjänst och har mycket svårt att finna lycka i livet. Varför välja att drunkna i detta okunskapträsk? Varför så ensidigt sila bort allt som inte bekräftar egna ståndpunkten? Gör man det så är man ute efter personlig bekräftelse, vilket inte ger något positivt i en diskussion. Man vägrar växa och bli klokare. Man odlar hat i st f kärlek. Man SKA vara skeptisk till ALLT, men lyssna in och ta fram fakta för att sedan bilda en egen åsikt. Har man en benhård inställning och skriker högt när något inte rimmar med den så blir det bara hatskrik. Sådant ger problem i vårt fina samhälle.

    SvaraRadera