lördag 8 november 2014

Sverige, ett blivande kalifat?

Utomlands börjar man nu granska Sveriges slapphänta inställning till islamister och den minst lika slapphänta attityden till invandrad brottslighet.

Riskerna med de öppna gränserna har nått en kritisk punkt”, skriver den ansedda affärstidningen Investors.

Tidningen uppmärksammar uppgifterna om de 55 ”no go-zoner” som publicerades i vissa svenska dagstidningar. Likaså skriver man om polisen, räddningstjänsten, posten och andra aktörer som inte vågar ge sig in i de mest utsatta förorterna och om muslimska enklaver i Sverige som allt oftare fjärmar sig från det övriga samhället.

Det stora inflödet av flyktingar, inte minst från muslimska länder, förundrar tidningen som skriver om ett svenskt samhälle som allt oftare ger vika för kraven från den muslimska befolkningen.

Ett fall som tas upp, är det i Landskrona tidigare i år, där polisledningen vägrade hjälpa några kollegor i trångmål för att man inte ville starta större problem i området.

Utan tvekan har Sveriges förut så goda rykte solkats ned å det grövsta och det är banne mig inte hederliga och hårt arbetande svenskar fel. Vad detta allt sämre rykte innebär för framtiden återstår att se, men inte lär turister och investerare söka sig hit efter att internationella medier uppmärksammat utvecklingen i vårt fina land.

Källahttp://petterssonsblogg.se/2014/11/08/sverige-ett-blivande-kalifat/
Ref:    Investors

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar