lördag 15 november 2014

RLM – DAN PARK OM TIDEN SOM FÄNGSLAD (H.RÖNNQUIST)

Dan Park har kastat av sig kedjorna och lämnat fängelsets murar bakom sig. Han befinner sig i Danmark och är med oss via telefon. Galleristen Henrik Rönnquist i Malmö är med via Skype.

- Pga tekniska problem fick vi spela in Dan och Henrik separat. Först ut i programmet är gatukonstnären Dan Park. Vi vill försöka få reda på så mycket vi bara kan, så vi börjar redan från när han satte sig i polisbilen. Fortsätter sedan till förhöret. Tiden bakom murarna. Hur mådde han psykiskt egentligen? Rättegångarna och vad han tänker ta sig till nu. Har det politiskt korrekta Sverige tillsammans med Jallow Momodou knäckt Dan? Kommer han att lägga ner konsten?

Sedan kommer Henrik Rönnquist in i programmet och berättar om vad han tog sig till när Dan kom ut. I Henriks röst hör man att tårarna inte är långt borta. Det hela avslutas dock väldigt muntert. Vid Henriks sida finns en kvinna vid namn Jennifer som tar fram gitarren och bjuder oss alla på en låt om Galleri Rönnquist & Rönnquist, Dan Park och Lars Vilks.

Källahttp://www.exponerat.net/rlm-dan-park-om-tiden-som-fangslad-h-ronnquist/

Ref-länk (nedladdning)https://ia601406.us.archive.org/8/items/RLMDanParkOmTidenSomFangslad.H.Ronnquist/RLM%20-%20Dan%20Park%20om%20tiden%20som%20f%C3%A4ngslad.%20%20H.%20R%C3%B6nnquist.mp3

Ref-länk (2) - direkt~Youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=OEp_9TQC6XM

Fotnot nov 28 2014:

Dan Park överklagar till Högsta domstolen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar