tisdag 25 november 2014

New Yorks före detta borgmästare förklarar stadens kriminalitet


Rudy Giuliani, tidigare borgmästare i New York City, blev nyligen anklagad för rasism av afroamerikaner då han påpekade fakta om vilken etnisk grupp som ligger bakom den stora majoriteten av stadens kriminalitet och mord. Istället för att pudla inför media visade Giuliani med hjälp av fakta, statistik och studier såväl att och varför afroamerikaner faktiskt ligger bakom den stora majoriteten av kriminaliteten i staden, och berättade hur han själv har gjort mer för att förbättra situationen för afroamerikaner än afroamerikanska ledare i USA har gjort för sin egen etniska grupp.

Videoklippen talar för sig självt, där Giuliani förklarar kriminaliteten i New York City och håller debatten till sakfrågan. Giuliani menar att han genom att se verkligheten, dvs att våldsbrotten i staden till allra största delen begås av afroamerikaner mot andra afroamerikaner, kunde sätta in resurser för att stoppa detta specifika utbredda våld. Det ledde till en kraftig minskning av antalet mord inom den afroamerikanska gruppen.

Giuliani menar att han inte kan vara rasist därför att han använde sig av fakta som kriminaliteten, sammanställd i ett datasystem som var etniskt neutralt. Giuliani anser tvärtom att han visat att han bryr sig mycket om afroamerikaner och gjorde allt för att rädda dessa människors liv genom att sätta in resurserna där de behövdes, vilket sedermera bevisades vara mycket effektivt.

Denna intervju illustrerar även den enorma skillnaden mellan den amerikanska och svenska debatten om rasism, där man i USA tillåter fakta, statistik, studier och verkligheten att dominera debatten, istället för att som i Sverige grundlösa låta diskussionen domineras av oändliga rasismanklagelser, där statistik, studier, fakta och verkligheten betraktas som irrelevanta eller rentav rasistiska i sig att prata om.

Källahttp://avpixlat.info/2014/11/25/new-yorks-fore-detta-borgmastare-forklarar-stadens-kriminalitet/
Ref: http://erixon.com/blogg/2014/11/svart-vald-utmarker-usa/
Refhttp://www.friatider.se/rudy-giuliani-tala-l-gnarna-f-r-mened

- Att negrer förnekar statistiskt vederlagda bevis, är en parallell till muslim-islamsk förnekelse-/lögnprocess, "legitimerad" via stenåldersskriften koranen, kallat "taqiyyah".  Primitiva etniciter kan man inte vänta sig bättre ifrån.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar