tisdag 11 november 2014

Hur Sju-klöverns Sverige presenteras internationellt

Sverige har förlorat kontrollen över muslimska områden.

Risken är stor att mångkultur och öppna gränser har nått en kritisk massa i Sverige. Det finns muslimska enklaver där post-, brand och andra viktiga tjänster – även polisen behöver polisskydd för att ge sig i.

- En polisrapport som släpptes förra månaden identifierar 55 av dessa ”no-go zoner” i Sverige. Dessa zoner liknar andra som har dykt upp i Europa under de senaste åren. Den stora muslimska befolkningen av invandrare har inrättat stater i staten som myndigheterna fruktar att beträda.

Soeren Kern i Hudson Institute har dokumenterat spridningen av dessa zoner. De är de facto muslimska mikrostater under Sharialag som förkastar västerländska värderingar och rättssystem. I dessa områden förväntas icke-muslimer uppfylla diktat av fundamentalistisk islam eller råka ut för våldsamma konsekvenser.

Ett mer exakt namn för dessa zoner, enligt Mellanösternexperten Daniel Pipes, skulle vara "Dar al-Islam – House of islam eller den plats där Islam regler gäller.”

Muslimsk asylinvandring till Sverige har främjats av en öppen gränspolitik. Under 1990-talet välkomnade landet 100.000 flyktingar från konflikten på Balkan.

Sverige har också varit en tillflyktsort för flyktingar från Irak, och en nyligen gjord beräkning uppskattar antalet irakiska flyktingar som lever i Sverige är 125.000. Sedan september 2012 har asylsökande från arabvärlden emigrerat till Sverige med en hastighet på cirka 1250 per vecka, skriver Kern.

Enligt en rapport i Daily Caller, grep svenska poliser i maj en misstänkt i en av dessa zoner i den sydliga staden Landskrona. Polisernas bil rammades tvingade och de tvingades ut, de blev snabbt omgivna av ungefär 50 ”ligister” och kallade på förstärkningen medan de höll tillbaka den hotfulla mobben med dragna vapen.

Förstärkningarna blev beordrade att stanna en knapp kilometer bort, strax utanför no-go zonen. Polischefen vågade inte gå in av fruktan för upptrappning av konflikten. Med hjälp av några invånare lyckades de hotade poliserna ta sig ur området.

Svensk polis har inte på allvar försökt ta kontroll i zonerna sedan 2013 då det var upplopp i Stockholms ghetton och hundratals bilar och byggnader brändes. Polisen rapporterar att det nu finns fordonskontroller som drivs av muslimska gäng vid gränserna till dessa zoner. I stället för konfrontation väljer svenska myndigheter att skicka skicka speciella ”dialogpoliser” i ett slags muslimsk uppsökande program.

Investors.com

Källa:  http://petterssonsblogg.se/2014/11/11/det-svenska-kalifatet/

- Medan importen av ytterligare kalifat-muslimer, och följden ytterligare "no-go-zoner" pågår och ökar t o m, eftersom ett paralyserat sjuklöverparti, inmålade i sitt eget landsdestruktiva hörn, inte kan ta sig i kragen, inse landets kollaps in vardande. Hellre statsbankrutt, än att erkänna sverigedemokraternas insikt, bekräftad via dryga miljonen sympatisörer, och idag faktiskt många intellektuellt tillfrisknade debattörer i media, som nu inser och medger att Sverige är på väg att förgöra sig självt. Efter Migrationsverkets prognoser inför den närmaste fyraårsperioden visar en kött-tsunami som är ohanterlig, och internationellt unik, i sin omfattning och destruktivitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar