lördag 8 november 2014

Galleri tvingas stänga

Lördagen den 8 november 2014 var ett datum då denokratin och yttrandefriheten fick ta ännu ett steg tillbaka. Då tvingades Henrik Rönnquist stänga sitt Galleri Rönnquist & Rönnquist eftersom situationen har blivit ohållbar och han har utsatts för hot och våldsdåd efter sina utställningar.


Vänsterns gatupöbel demonstrerar "det goda hatet" ostraffat.

Henrik Rönnquist har bland annat ställt ut de i vissa kretsar illa sedda konstnärerna Dan Park och Lars Vilks men även många andra från jordens alla hörn, både kända och okända.

PK-etablissemanget som påstår att de gillar olika har vunnit en delseger i sina ambitioner att likrikta landet och tysta kritiker.

Henrik Rönnquist kommer att fortsätta med yttrandefrihet och konst i någon annan form och plats.

Källa: http://petterssonsblogg.se/2014/11/09/galleri-tvingas-stanga/
Ref: http://avpixlat.info/2014/11/09/galleri-ronnquist-ronnquist-stanger-pga-hets-hat-och-hot/

Semi-totalitärt förtryck mot yttrandefriheten. Borde rendera uteslutning ur EU. Då skulle 
i a f en positiv effekt kunna noteras, i det becksvart kulturmarxixtiska Absurdistan. Sverige
är en skamfläck bland västvärldens länder, ett khalifat in vardande, politiker som vädjar till sitt eget folk att bidra till nationens upplösning. Exempellöst landsförräderi, som 87% av befolkningen stödde i senaste valet, hjärntvättade, okritiska radhusignoranter, som nöjer sig med välputsad Volvo, och Lets Dance i TV-rutan. Det bir ett bistert uppvaknande när detta lydfolk hamnar i minoritet i sitt eget land, och ett islamistiskt parti tillsätter statsminister och regering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar