onsdag 26 november 2014

MP ut ur regeringen

Miljöpartiet är ett extremt parti på många sätt. Dess syn på tillväxt, marknadsekonomi och arbetsmarknad skiljer sig i grunden från de flesta andra partiers.

Partiet har en pårökt inställning till hela samhällsekonomin med dumheter som friår på meritlistan, och en i bästa fall naiv asyl- och migrationspolitik. I korthet är MP ett oansvarigt parti som förefaller styrt av en bunt omogna 14-åringar som hade passat bättre som volontärer i Greenpeace eller någon annan obskyr trädkramarsekt.

En fråga där MP de facto har stått upp för rätt ståndpunkt är den som rör människors rätt till ett privatliv och vikten av att stoppa massövervakningen. Men det var när partiet satt i opposition. Sedan miljöpartisterna klev in på Rosenbad har de tystnat.

Nu när det det framgått att MP inte kommer vara en blåslampa på S i integritetsfrågorna, finns inget som helst behov av dem i en regering. De är nu enbart ett tossigt extremistparti.

Så ja, SD bör medverka till att den rödgröna budgeten faller och regeringen ombildas till en S-regering. Det kan nog de flesta leva med. Att knuffa ut de gröna extremisterna ur regeringen måste anses vara en prioritet i detta läge.

Jag tror faktiskt att även Stefan Löfven instämmer.

Källa:  http://www.motpol.blogspot.com.tr/2014/11/mp-ut-ur-regeringen.html

- Uppenbart att (mp) tagit chansen att förverkliga sitt totalt fördärvliga och verklighetsfrämmande fantasiprogram. Först genom att tillskansa sig 25% av ministerposterna i s/mp-koalitionen, sedan 'sär'driva sin extrempolitik. Utpressningstaktiken fungerade även mot Reinfeldt, nu upprepat igen. Svetsar'n är grundlurad, iofs inget annat att förvänta sig av en sån obildad tönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar