måndag 17 november 2014

Liberaler vill plötsligt minska invandringen

Efter en osannolik helomvändning är de liberala tidningarna i Sverige nu plötsligt helt överens om att asylinvandringen behöver begränsas.

- I årtionden har de systematiskt hetsat mot människor som förespråkat en mer restriktiv invandringspolitik. Privatpersoner har blivit uthängda på löpsedlarna, utsatts för våldsattacker och blivit av med sina jobb som bestraffning för att de gett uttryck för invandringskritiska åsikter.

Före detta migrationsminister Tobias Billström (M) var på vippen att tvingas avgå när han våren 2013 utsattes för ett vänsterliberalt mediedrev efter att ha antytt att det kan vara dags att se över "volymerna" på invandringen.

Men nu gör de stora liberala tidningarna i Sverige plötsligt en gemensam kovändning. Efter Migrationsverkets senaste prognos har ledarsidorna på Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Dagens Industri den senaste veckan samtliga argumenterat för att det nu är dags att diskutera invandringens storlek.

Under en paneldebatt i P1:s Godmorgon Världen på söndagen svarade de liberala opinionsbildarna Anna Dahlberg och Carl Rudbeck båda "ja" på frågan om "Sverige tar emot för många asylsökare".

Dahlberg, som är chef för Expressens ledarredaktion, anklagar samtidigt "vänstern" för att ägna sig åt att "brännmärka sina meningsmotståndare" i invandringsfrågan.

"Samma vänster som nu avfärdar en diskussion om nivån rasar i andra sammanhang mot alla de samhällsfenomen som är förknippade med vår bristfälliga integration. Vi ska ha Europas lägsta arbetslöshet, noll barnfattigdom, en skola i topp, bostäder åt alla och kraftigt minskade klyftor. Samtidigt ska vi öppna gränserna helt genom att införa asylviseringar. Det går inte ihop. Det är intellektuellt ohederligt och komplett osammanhängande", skriver hon i en ledarartikel.

Men fram till nyligen var Anna Dahlberg själv en av dem som hetsade allra mest mot sverigedemokrater och andra invandringskritiker. På valdagen i september 2010 skrev hon ledarartikeln till Expressens numera ökända löpsedel, som visade en söndertrasad SD-valsedel i rännstenen. Under rubriken "Rösta nej till hatet" konstaterade Dahlberg att Sverige, om det inte vore för den massiva invandringen från tredje världen, skulle bli "en avkrok i norra Europa som skrumpnar både intellektuellt och fysiskt". Invandringen var "en livlina", hävdade hon.

"Hur torftig vore inte gatubilden utan alla influenser utifrån?" löd Anna Dahlbergs argument för fortsatt massinvandring på valdagen 2010.

Källahttp://www.friatider.se/liberaler-vill-pl-tsligt-minska-invandringen
Refhttp://erixon.com/blogg/2014/11/godmorgon-varlden-tak-for-invandring/

- Jojo, 'Sent skall syndar'n vakna' - 'Svinhugg går igen' - 'Den som gräver en grop åt andra....,' listan av klassiska ordspråk kan göras mycket lång, i det här sammanhanget. Sanningen sägs alltid segra, och det kommer nu att handla om en tillnyktring, när isen börjat brytas upp, och rödvinsboxarna kanske stannar lite längre i kulturmarxisternas barskåp. Även om jag tror att det kommer att gå alldeles för långsamt, nästa steg är sjuklöverpolitikerna i regering och riksdag, dom har ju inte precis gjort sig kända för nån ånger, tvärtom. Strutsmentaliteten hos dagens obildade 'toppolitiker' är skrämmande. Hoppas att media kan sätta press på vasallerna, och påminna dom att det faktiskt finns ett folk, huvudsakligen utanför lyx-reservatet Fjollträsk, som är de värst drabbade, nämligen "landsortens mindre intelligenta svenskar", som (m):s Under-Bettan Batra vräkte ur sig för ett tag sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar