tisdag 10 november 2015

Utländska röster om det svenska asylhaveriet

 

Få svenskar verkar riktigt förstå hur pass extremt Sverige är och länge har varit i en såväl nordisk som europeisk kontext. När Sverige nu gått från en redan extrem invandringspolitik till att släppa alla hämningar fullständigt, samtidigt som övriga Europa normaliserar sina gränser och gör vad de kan för att minska trycket, frågar sig allt fler vad det är Sverige sysslar med egentligen.
 
- Videon ovan är den samsända dansk-svenska debatten nyligen där bland andra Henrik Arnstad gjorde ett av sina mer ökända framträdanden. Videon är textad på engelska och kommentarerna är intressanta att ta del av – många tror inte sina ögon och pekar på att svenskarna kör med känsloargument och danskarna är mer jordnära och verklighetsförankrade.

Ytterligare ett exempel är dagsfärskt från sajten Breitbart som följer utvecklingen i Sverige noga. På sin Facebooksida länkar man idag till en artikel om migrationsminister Morgan Johanssons utspel om att Sverige nu är fullt – reaktionerna här är en blandning av hån, oförståelse inför varför regeringen inte handlar och skadeglädje.

I en annan engelsktextad video har man lagt upp en lite äldre riksdagsdebatt mellan Kent Ekeroth (SD) och Åsa Romson (MP) som handlar om återvändande IS-terrorister. Även här har tittarna som kommenterat svårt att ta in vad det är de bevittnar.

Källahttp://avpixlat.info/2015/11/10/utlandska-roster-om-det-svenska-asylhaveriet/

------------------------------

- Henrik Arnstad är statsminister Stefan Löfvens historie-expert. Frågan är vem av dessa två dilettanter som är mest korkad. Båda skämmer iaf ut Sverige rejält, nationellt såväl som internationellt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar