måndag 9 november 2015

Krokodiler som fängelsevakter

Indonesien är ett jätteland, styrt och institutionaliserat muslimskt välde. Nu planerar man att komplettera islamism med krokodilism.


En fängelseö för dödsdömda narkotikabrottslingar som vaktas av krokodiler. Det föreslår Budi Waseso, chefen för Indonesiens narkotikabyrå.

Waseso säger att han ska ge sig ut och leta reda på de våldsammaste krokodilerna han kan finna. "Du kan inte muta krokodiler. Du kan inte övertyga dem att släppa fångar".

Landet har bland de hårdaste narkotikalagarna i världen, smugglare kan dömas till döden genom arkebusering. Men korruptionen är utbredd och fängelserna svämmas över av droger. Fångar och anställda grips regelbundet för narkotikabrott.

Det är oklart om fängelset kommer att byggas, men myndigheterna överväger det. 

Källa: http://bohuslaningen.se/nyheter/varlden/1.4451924-vill-att-krokodiler-vaktar-fangelseo

------------------------

Anm. Enligt koranen, islams stenåldersdoktrin, får man inte äta krokodilkött, s k haram-stämplat som olämpligt. Djur som lever både på land och i vatten ansågs av Allah, via Muhammed, vara otjänlig föda, utan närmare förklaring. Vilket fortfarande gäller, förstås.

Eftersom det bara finns en gud, så måste denne ha glömt att meddela profeterna, Kristi lärjungar, om detta. Jag har ätit krokodilkött, i Filippinerna. Riktigt gott, som chili con carne/stekt köttfärs, aningen salt. Måste ha varit en saltvattenkrokodil, som hamnat på tallriken.
refhttp://www.halalcertifiering.se/halalharam.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar