måndag 9 november 2015

Flygbladet


“Sverigedemokraternas beteende är unikt” är texten till vänster om Lena Mellins porträttbild på Aftonbladets hemsida, och det handlar naturligtvis om det där flygbladet som cirkulerat i svensk media några dagar nu och som cirkulerar bland flyktingarna på Lesbos.

Visst är det unikt med att Sverigedemokraterna tar sitt påverkansarbete utomlands, och visst är det unikt att målgruppen inte längre är de svenska väljarna utan de som är på flykt. Det är unikt med flygbladet men det är ju inte det som Lena Mellin skjuter in sig på när hon skriver unikt…

“Sverigedemokraternas beteende är unikt. Ett politiskt parti har aldrig tidigare ägnat sig åt att svartmåla Sverige. Men det ägnar alltså Sveriges tredje största parti skattepengar åt” skriver Lena Mellin innan hon ställer en fråga om Sverigedemokraterna inte har någon skam i kroppen. Svaret där är väl ett nej, men det gäller väl alla partier om man skall vara ärlig. Finns det något parti som har någon skam i kroppen? Finns det någon politiskt headhuntad ledarredaktion på någon större blaska i Sverige som har någon skam i kroppen?

Det unika med flygbladet är ju inte att det är hitte-på-argumentation om att man minsann inte får ha huvudduk i Sverige eller att Halal-slakt skulle vara förbjudet uppe i den fjällhöga nord. Det unika är inte att det är påverkansarbete på en nivå under fotknölarna. För hitte-på-argumentation är alla politiska partier mer eller mindre duktiga på. Alla svenska partier har någon gång, någonstans använt sig av svartmålning av Sverige när de skall försöka skrämma väljaren att inte välja de där andra.

När borgarna har styrt Sverige har det varit svartmålning från sosseriets, vänsterns eller gröningarnas sida. Alliansens Sverige har varit det Sverige där cancerpatienter kastas ut på gatan, där profitörerna i näringslivet vanvårdar gamla till liggsår bara för att ha kul. Det har varit en svartmålning av ett annat Sverige än det Sverige man vill se, finansierat av skattepengar genom antingen presstöd eller partistöd.

I ärlighetens namn fungerar det likadant när sosseriet har styrt, men då är avsändaren borgerlighetens tankesmedjor och ledarsidor, borgerliga politiker, tyckare och tänkare. Då svartmålas det socialdemokratiska Sverige med rätt grova penseldrag bara för att man vill se ett annat Sverige. Även då är svartmålandet på ett eller annat sätt finansierat med skattepengar. Det största och det näst största partiet i svartmålartagen är inget unikt i opinionsbildningen. När det tredje största partiet svartmålar, överdriver och hittar på är det unika att man gör det på annan plats med en annan målgrupp.

Flygbladet är unikt, för att det delas ut till flyktingar i den grekiska övärlden. Annars är det samma typ av skit som jag har fått av en utkommenderad kommunalare i Partiets tjänst utanför Karolinska när jag har varit på väg hem från jobbet – flygblad om hur grannkliniken på Radiumhemmet med borgarnas onda minne kastar ut cancerpatienter på gatan på löpande band.

Men det kanske inte var svartmålning då, utan något annat unikt, det som sosseriet och Aftonbladets ledarredaktion sysslade med där och då…?


Källa: http://www.6mannen.se/flygbladet/

------------------------------

- Totalpatetiska (s)-trumpeten Lena Mellin, på Aftonlögnen, spyr ut galla som om hon och alla andra falska 7Partister vore bättre. De små icke-helt-korrekta detaljer som finns i flygbladet, är som en fis i rymden, jämfört med PK-anhangets grova lögner, som pumpas ut kontinuerligt via SverigesVänsterTelevision, Sveriges Rödio, T(V)4, och alla bedrövliga gammelmedia, med deras hel- eller halvkommunistiska journalister, den sorgligaste och sämsta yrkesgruppen av alla, enligt kunnige debattören Stefan Torssell, och uppvaknade svenskar.

- På aktuella greiska ön Lesbos råder mer än den illegal invällarkrisen som sådan. Den har förorsakat att det inte finns några begravningsplatser tillgängliga! Massinvällarna snor åt sig varenda 'fri' yta att bre ut sig på, sova på, mm, vilket har orsakat detta extra elände.

Nedan en lokal, så bor invällarna nu i dagens proppfulla Absurdistan. I bästa fall, normalvistelse idag tält, eller på golvet i MigV:s kontorslokaler. Inte vad som utmålas i Menaträskländerna, inkl Afghanistan, där villa i storsta'n, smörjobb, gratis kabel-TV/internet/iPhone 6, fria modekläder/-skor, vacker blondin, och gratis livstidsförsörjning målas upp, bl a av oligarksvinet George Soros, som gett ut en riktad pamflett på arabiska, "Hur man tar sig smartast in i Sverige", samt de kriminella människosmugglarna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar