lördag 14 november 2015

Islam har förverkat sitt existensberättigande i västvärlden


På fredagskvällen utsattes Europa för ytterligare ett blodigt muslimskt terrorattentat när en grupp IS-anhängare utförde ett antal koordinerade skjutningar och sprängningar i Paris. Drygt 120 fransmän har dött, lika många har skadats. Det beskrivs som det värsta terrordådet i modern tid i Europa och sker innan fransmännen ens hunnit återhämta sig från chocken efter det senaste muslimska terrorattentatet, det mot Charlie Hebdo i början av året.
 
- Undantagstillstånd har utfärdats i Paris, vilket inte skett sedan landet invaderades av Hitler 1940. Franska medier beskriver också det inträffade som något värre än ett terrordåd, de talar om krig. Det är en helt korrekt iakttagelse. Den muslimska terrormilisen Islamiska Staten har faktiskt officiellt förklarat krig mot Europa.

I en vidare bemärkelse är det ett krig mellan västvärlden och islam, ett krig mellan demokrati och teokrati, ett krig mellan frihet och underkastelse. Den amerikanske politiske forskaren Samuel P. Huntington har kallat det för en sammandrabbning mellan civilisationer men i verkligheten är det en sammandrabbning mellan den civiliserade och den ociviliserade världen. Det finns inget civiliserat med något land i världen där islam styr.

Fredagens terrordåd visar återigen att islam inte är en religion som andra. I stället är det en våldsbejakande totalitär ideologi, värre än kommunismen, värre än nazismen, med värderingar fastfrusna i tidig medeltid, för evig tid cementerade av en krigarprofet vars slakt på människor får IS att framstå som rena amatörer.

Källa: http://avpixlat.info/2015/11/14/islam-har-forverkat-sitt-existensberattigande-i-vastvarlden/
Ref: http://erixon.com/blogg/2015/11/bush-hade-ratt-terrorism-ar-krig/
Ref: http://erixon.com/blogg/2015/11/politikernas-monumentala-flathet/

-----------------------------

- "Inte en religion som alla andra". Korrekt. Eftersom islam inte är en religion öht.
Det är en våldsam ideologi, som är oförsonlig, och till väsentliga delar baserad på mord, vanställning av människor, och allehanda vidrigheter. Bara att ta del av i sagoboken koranen, en 1400 år gammal skriftsammanställning - från sandöknens nutida saudidarabien - som är oförändrad, och så föreskrivs av sig själv att vara. Genom gud, islams Allah, som var skrivkunning till skillnad mot påhitteprofeten Muhammed. Och kräver att dagens moderna, civiliserade människor skall leva bokstavstroget efter. Jag tror inte västvärldens människor - exkl där vistandes okunniga analfabeter från Afrika, MÖ och andra efterblivna delar av världen - behöver konkreta föreskrifter, hur man torkar sig i röfven med flata stenar, om löv eller papper skulle fattas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar