torsdag 5 november 2015

Orbán: Förräderi bakom invandringen till Europa


Under ett tal inför konservativa organisationer i Ungern uppmanade premiärminister Viktor Orbán Europas folk att resa sig mot de "förrädare" som idag styr kontinenten och som ligger bakom massinvandringen.

 – Europa har blivit förrått, konstaterade han.


Viktor Orbán menar att Europa just nu är utsatt för ett "vänsterprojekt" med syfte att “marginalisera Europas nationalstater”. Men han anser att projektet har misslyckats med att besegra kristendomen och de nationella identiteterna genom “konventionella politiska metoder” och därför nu försöker förinta nationalstaten genom att förändra den “etniska grunden”.

– Med vems mandat har Europas ledare fått uppgiften att inte bara ta emot, utan även transportera hundratusentals människor till den europeiska kontinenten, från grupper utanför den europeiska kultursfären?, frågade sig den ungerske premiärministern och fortsatte:

Detta är förräderi, damer och herrar! Europa har blivit förrått och om vi inte står upp för henne så kommer detta Europa att tas ifrån oss!

Orbán menar att Europas folk nu måste göra sina röster hörda.

– I opposition till denna konspiration och detta förräderi måste vi vända oss till demokratin och till folket, sa han.

Samtidigt har det ungerska parlamentet antagit en resolution – genomröstad av regeringspartiet Fidesz och det största oppositionspartiet Jobbik – som ger den ungerska regeringen mandat att motsätta sig EU:s flyktingkvoter, skriver den brittiska nyhetportalen BT.com.

Mandatet medför att den ungerska regeringen nu kan dra EU inför internationell domstol, då man menar att tvångskvoterna strider mot fördrag som reglerar rätten till nationellt självbestämmande.

Filantrop bakom invandringen
Den ungerska kabinettsministern Antal Rogán anklagade i måndags George Soros för att ligga bakom de tvingande kvoterna, skriver Hungary Today. Detta efter att Soros under hösten i flera debattinlägg, både internationellt och i Ungern, har föreslagit en ökad invandring till EU som ska fördelas enligt kvoter.

Fria Tider har tidigare skrivit om att även Orbán anklagar Soros för att ligga bakom invandringen, med hjälp av sitt nätverk av så kallade NGO:er som bistår invällandet till Europa.

Källa: http://www.friatider.se/orb-n-f-rr-deri-bakom-invandringen-till-europa
Refhttp://www.exponerat.net/professor-arnstberg-sa-ljuger-medierna-om-invandring-och-asyl/
Ref: Om George Soros, världsoligarksvin 

---------------------

- Kan inte annat än att hålla med, Orbán är Europas ende riktigt klarsynte regeringschef. Jag emotser personligen rättsliga effekter i framtiden, mot alla krafter som är åtalbara, mot lagar och förordningar. Särskild lagstiftning måste starkt övervägas, där begreppet landsförräderi aktualiseras, men det finns nog andra bevekelsegrunder, som redan nu ignoreras. Att fördärva ett land, som Reinfeldt och Löfven gjort och gör, skulle under krigsförhållanden rendera dödsstraff. Vilket i de herrarnas fall borde föregås av en förbehandling, som t ex Anckarström fick utstå, för mordet på kung Gustav III.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar