onsdag 11 november 2015

Kungen socialdemokrat

 DEMENTI!

 - DN ljög - Kungen upplåter inga fastigheter som asylboenden
ref: http://www.metro.se/nyheter/hovet-dementerar-att-kungens-fastigheter-kan-bli-boende-for-flyktingar/EVHokk!ABi44rI1630kE/ 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Eller kanske miljöpartist? Knugen 'Cal Gustaf'  har nu, via GP, offentliggjort:

"Kungen kan tänka sig hysa flyktingar"


- Kung Carl Gustaf öppnar för "kreativa förslag" när det gäller att hitta tak över huvudet till flyktingar som kommer till Sverige.

Tidigare har privata upprop om att låta flyktingar övernatta på Stockholms slott avvisats, men kungen disponerar många andra fastigheter som förvaltas av Statens fastighetsverk och som kan komma ifråga, skriver dn.se

-När det gäller byggnader som redan är uthyrda har vi generellt sagt att om hyresgästen, i det här fallet kungen som har dispositionsrätt, kommer till oss så har vi en positiv inställning, säger Johan Zetterberg, fastighetsdirektör på Statens fastighetsverk.

Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren bör eventuella initiativ bör komma från Statens fastighetsverk, som formellt äger slotten.

/ TT

Källa: http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2892954-kungen-kan-tanka-sig-hysa-flyktingar

------------------------------

- Där rök hoppet om att vår statschef skulle ingripa mot demokratins avskaffande. Han sällar sig till 7Partiets landsförräderi i stället. Motivet för kungadöme vs republik har fått sig en rejäl törn. 

- Dock, knugen är ju också en invällare, importerad fransosättling. Då kan man till nöds förstå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar