lördag 21 november 2015

Sverige och Säpo: 100 procent kontrollbrist


- Medie- og den politiske situation i Sverige har fremkaldt folkeradioer som Granskning Sverige. Når muslimsk terror rammer Sverige – og det gør den – er landet så godt som forsvarsløst. Et overbelastet politi, en nærmest ikke-eksisterende hær og en feministisk udenrigspolitik.
-Den 13 november 2015 slog terrorn till. Denna gången mot Paris. 129 personer dog direkt och uppemot 500 blev skadade. Islamska staten tog på sig dådet. Plötsligt hamnar fokus på Säpos arbete. Vad har vi för skydd i Sverige mot denna terror?

Säpo höjer terrorberedskapen och säger att dom har kontroll, men när vi börjar ställa frågor till SÄPO vill de inte svara. När Nina Drakfors ringer till Säpo, visar det sig att de inte kan göra något åt IS-terroristernas framfart.


-Även om vi får in en film med en man som håller ett avhugget huvud, så kan vi inte bevisa att det är han som gjort det, säger Maria Vamling på Säpo.

Källahttp://snaphanen.dk/2015/11/21/sverige-og-sapo-har-ingen-kontrol/
Refhttp://avpixlat.info/2015/11/21/pinsam-inkompetens-hos-sapo-i-samband-med-gripande-av-misstankt-terrorist/

-------------------------

- Den ovan nämna Säpo-kvinnan borde byta efternamn till Svamling.  Eller, ännu bättre, byta jobb. Med den inställningen hon ger uttryck för är det tveksamt om man ens kan lita på henne som snabbköpskassörska.

- Säpo är direkt underställt regeringen. Vilket borgar för ett PK-istiskt svansbeteende. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar