fredag 20 november 2015

"Flyktingboende" som terrornäste


Föga förvånande greps den av Sverige efterlyste terroristern i ett “flykting”boende. Paristerrorister tog sig in i Europa genom migrantströmmen till Grekland. På vilket sätt smälter dessa in bättre än med migrantströmmarna? Ingen vet vem den andre är i dessa stora strömmar. Och framför allt, ingen europeisk stat vet vem som kommer och går. Europa har ingen som helst kontroll över sina gränser eller vad de som kommer in i Europa tar sig för. Det råder fullständig anarki.
Och varför? Därför att politiska ledare agerar huvudlöst genom att ge upp rättsstatens allra mest grundläggande förutsättningar, allt för att vara snäll. Internationell politik definierar en suverän stat med att man har kontroll över sina gränser. Det har inte längre Europa. Vi har sjunkit ner i en laglöshet som ger fritt fram för värsta sortens våldsverkare.
Nationerna i Europa står utan politisk ledning. De har kapitulerat och lämnar befolkningarna oskyddade och ingenting undergräver respekten för rättsordningen som när statsmakterna inte längre kan ge människor det skydd som är främsta villkoret för att vi underkastar oss tvingande lagstiftning beslutad av statsmakten.
Det vi nu ser är vår civilisation falla sönder framför våra ögon. Påhejad av en stor majoritet i riksdagen.

Källahttp://erixon.com/blogg/2015/11/flyktingboende-var-terrornaste/

----------------------------

- Sverige - via dessa skråpukar och flummare... regeringen, 7Partipolitikerna, riksdagen (exkl sverigedemokraterna), gammelmedia, liberaler, miljö-/kulturmarxister, kommunister, socialdemokrater, moderöderna, centerdårarna, SVT/SR, TV4, svenska bög/queer-kyrkan, s k "ståupp"-komiker (inryms i 'Ernman-ligan'), 'tankesmedjor', polisen, migrationsverket, arbetsförmedlingen, m fl - är FANATISKT, och fantastiskt NAIVT. Erkänt offentligt igår av riksnarren, skrattministern... förlåt, statsministern Löfven, landets genom tiderna mest naive person. Som pryar på sin post, så måste det vara. Han kommer aldrig att avlägga examen, lika lite som han lyckades i sin svetsarutbildning. Misslyckad, stannade som lärling, ingen yrkesstatus.

Denna samling Sverige-fiender är nu i fas att åskåda sönderfallet av sitt multikulti-drömmande, sanningens ögonblick nalkas. Ett land till brädden fyllt av importerade icke-svenskar, lycksökare, asylbedragare, lögnhalsar och insmugna islsm-terrorister. När det smäller, så hoppas jag det drabbar de som bidragit, aktivt drivit, eller medverkat till landets demografiska utarmning och förfall. Landsförräderi skall straffas hårt, hur det sker är en öpen fråga.

- Kejsarens nya kläder är uthängda till slut, i den absurdistanska demokraturen Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar