måndag 23 november 2015

Alla terrorister är invandrare

Den ungerska premiärministern Viktor Orban uttalade sig nyligen i klartext om att i princip alla terrorister [i Europa] är invandrare. Detta är något många av oss naturligtvis redan vet men som är ovanligt – i synnerhet i Sverige – att någon politiker nämner eller drar några konsekvenser av beträffande omprövning av invandringspolitiken.
 
- I kölvattnet av Paristerrorn och det som just nu utspelar sig på gator och torg i Bryssel där i princip hela staden är nedstängd, även skolor, på grund av det stora muslimska terrorhotet, har den ungerska premiärministern Viktor Orban konstaterat att i princip alla terrorister inom Europa är invandrare. Vi kan tillägga att detta i klartext betyder muslimska invandrare från Mellanöstern med Koranen i bagaget.


Den ungerske premiärministern uppmanar även EU att ta kontroll över gränserna. Orban påpekar att Europas högsta prioritet nu borde vara att kontrollera vilka som anländer till Europa och att försvara gränserna.

Massinvandringen av muslimer från Mellanöstern visar sig nu – precis så som insiktsfulla röster inför döva politikeröron länge varnat för – skapa ett extremt terrorhot mot Europa som kommer att bli mycket svårt, kanske rentav omöjligt, att få bukt med. Så länge Europa fortsätter att ha mer eller mindre vidöppna gränser mot Mellanöstern och för muslimsk massinvandring kommer hotet dessutom att växa ytterligare.

Den muslimska terror vi bevittnar, senast i Paris för en dryg vecka sedan, och den lamslagning av samhällen vi i spåren av samma terror nu ser i bl.a. Bryssel kommer troligen därmed att bli en allt vanligare syn i Europa, där radikal islam importerad från Mellanöstern sätter skräck i människor på gator och torg runt om i Europa.

Källa: http://avpixlat.info/2015/11/23/ungerns-premiarminister-i-princip-alla-terrorister-ar-invandrare/

-----------------

- Ende regeringschefen i Europa som öppet deklarerar hur det är ställt. Den som står allra längst ned på skalans andra sida, är Europas sämste regeringschef - utan konkurrens - Sveriges åtlöje Stefan Löfven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar