onsdag 4 november 2015

Pat Condell: The Rape of Sweden


Norden skal forberede sig på flygtningestorm

- Det burde ikke komme bag på os, at det er nu i disse par år vi beslutter om vi vil leve eller dø. 640 mio i den 3 verden vil emigrere til Vesten. Hvad gør Lars Løkke? Han skjuler den virkelige størrelse på indvandringen og gør ellers intet af betydning. Fremtiden findes allerede i Sverige, hvad nøler de for?

- Hvis Europa og EU tror, at flygtningestrømmen kan kontrolleres, så kan de godt tro om igen. Sådan lyder den overordnede konklusion i en foruroligende analyse af flygtningesituationen, som New York Times har gennemført. EU-landene – og ikke mindst de rige og stabile demokratier i Norden – skal indstille sig på enorme mængder af flygtninge i de kommende år, fremgår det af analysen. Avisen baserer sine konklusioner på data og meningsmålinger gennemført i blandt andet Afghanistan, der viser, at millioner af afghanere er klar til at rykke teltpælene op for at sætte kursen mod Europa. Analytikerne inddrager også Nigeria, hvor 40 pct. af befolkningen vil flygte fra landet, hvis de kan. EU’s præsident, Donald Tusk, erkendte fornylig fremtidsudsigterne, da han i en Twitter-besked skrev, at flygtninge kommer »i millioner, ikke tusinder«. JP (Asylstrømmen rammer nu for alvor Danmark – vi kan være på vej mod en overlevelseskamp. Nu begynder migrant-mareridtet for alvor i Danmark – Vi risikerer at få over 200.000 migranter om året)


--------------------

 -  Nästan genomgående krävs det icke-svenskar för att konstatera det uppenbara invällerifiaskot. Några få bor i Sverige, Tino Sanandaji (iranier) t ex, mycket kunnig och frispråkig vetenskapsman, men givetvis portad och 'tabu-iserad" i Absurdistan.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar