fredag 13 november 2015

Massinvandringen till EU en vänsterkomplott

Den ungerske premiärministern Viktor Orban, som tagit någon av en ledarroll i Europa för europeiska värderingar och dess folk under pågående folkvandring, spekulerar i de bakomliggande orsakerna till det plötsliga massiva inflödet från Mellanöstern och Afrika.
 
- I medierna heter det att alla migranter är “flyktingar”, trots att de flesta kommer från länder där inga krig förs. Detta gäller även för Sveriges del där det snarare är pullfaktorer som generös välfärd och enkla uppehållstillstånd som lockar – resultatet av en signalpolitik som förts under flera decennier.


Viktor Orban och Ungern har gjort vad de kunnat för att stoppa inflödet till såväl Ungern som Europa. Igår uttalade premiärministern sig om de tillfälliga gränskontrollerna i Sverige, som han konstaterade kom på plats alldeles för sent. Orban bistår nu, tillsammans med Polen, Tjeckien och Slovakien, Grekland med gränspoliser för att hjälpa landet att hålla sin gräns.

I en intervju med den schweiziska tidningen Die Weltwoche spekulerar Orban kring orsakerna och mekanismerna bakom folkvandringen till Europa. I ett Europa som går alltmer mot höger och konservatism, menar han att det kan vara ett sätt för vänsterinriktade partier att importera valboskap.

Orban hänvisar till den europeiska vänstern och radikaler tillhörande det demokratiska partiet i USA som vill se en europeisk superstat på bekostnad av nationalstaterna.
Varför en påstådd konservativ som Tysklands förbundskansler Angela Merkel tidigare välkomnat migranterna med öppna armar, har Orban ingen bra förklaring till, det är snarare något som förbryllar. Vidare beskriver han Tyskland som den centrala punkten i det hela, och ifall Tyskland skulle säga att de har fullt och inga fler välkomnades, skulle strömmarna förmodligen avta. Orban misstänker att Merkels händer varit bundna på grund av koalitionen med Socialdemokraterna.

Samtidigt hymlar han inte med att ett stort antal muslimska migranter inte är önskvärda, och konstaterar att de flesta inte flyr från någon sorts fara, utan är ute efter ett mer tyskt – eller svenskt – liv.

Källahttp://avpixlat.info/2015/11/13/viktor-orban-massinvandringen-till-eu-en-vansterkomplott/

------------------------

- I Sverige vevar kommunist-/propagandakanalen SverigesVänsterTelevision på, i välkänd oordning, man brister helt i sitt publika uppdrag med staten, att vara en neutral nyhetsfrömedlare. Insomnade sovjetorganet Pravda är det närmaste som gör sig påmint.

- Det i det närmaste totalt malplacerade begreppet "flyktingar" är cementerat i SVT, foch hela PK-etablissemanget, trots att fakta visar att minst 95% av ankommande är illegaler, med mål att snylta sig vidare i livet, på svenska skattebetalares bekostnad. 'Flyttingar' är ett korrekt epitet på lycksökarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar