söndag 1 november 2015

Folk ska gråta framför TV:n

SVT:s policy för invandrarrelaterad nyhetsrapportering: “Folk ska gråta framför TV:n”


Affes statistikblogg tar en titt på “opartiska och sakliga” SVT. Ingenstans är den nyspråkliga definitionen av dessa begrepp så tydlig som i nyhetsrapporteringen kring invandring. Affes citerar också journalisten och författaren Gunnar Sandelin som under sin tid som reporter på SVT av sin redaktör fick instruktioner om att rapporteringen skulle utformas så att “det ska vara så synd om invandrarna att tittarna ska gråta framför TV:n“.

 
------------------------------

- Att det är de "goda" snyftfruntimren som är målgrupp nr ett råder inget tvivel om. Invällarkatastrofen, i hög grad orkestrerad av gammelmedia, vet mycket väl vilket kön som är ansvarigt för att ordning och reda, logik och sunt förnuft, helt åsidosätts i gråterskornas samfällda fruntimmerkö. Stoppa feminismen, stoppa könskvotering, stoppa känsloargument, det måste bli stopp för kärringstyret som tagit över landet.

- Ett remarkabelt exempel är bilden av den treårige "flykting"-pojken, som "hittades" död och uppspolad på en sandstrand i Turkiet. En hel del info pekar på ett arrangerat snyftfynd, hur kunde t ex media och andra "av en slump" finnas på plats, mkt lägligt snyftarrangemang.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar