söndag 20 september 2015

"Flyktingfamilj" väljer att lämna Sverige

 Familjen Kadour på flykt från Syrien väljer att inte stanna i Sverige och reser till Tyskland. - Vi vill vara en del av samhället. Jag är rädd för att vi inte kommer kunna vara det här, säger Mulham Kadour.

 "Jag kom hit för att bygga en framtid för min familj."

- "Det är mycket skog här, många träd. Var är alla människor? Var är allt liv?" sa han då.

I Hedekas bodde familjen Kadour hos Mulhams kusin som bott i Sverige i snart ett år. Vistelsen i den lilla radhuslägenheten var påfrestande för Mulham.

- "Jag såg knappt några människor alls. Vi satt mellan fyra väggar och väntade. Det kändes inte som att flykten var över. Finns det jobb för mig eller min fru där, en framtid?"

 Mer läsning här: 

Källa: http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/1.2838060-flyktingfamilj-valjer-att-lamna-sverige

--------------------------------

Stort tack, farväl, av ingen äkta Sverigevän saknad. Om Migränverket placerad ALLA illegaler i extremt avlägsna bondhålor, helst långt norrut, med svinkalla vintrar, meterdjup snö, och kolsvart mörker halva året, så skulle sannolikt fler fall följa. Fri bosättningmöjlighet måste avskaffas för parasiterna, det underlättar deras lazy-life-style, tvärtom är den rätta medicinen. Så länge dom öppna gränsernas politik omhuldas i sjuka Sverige, men snart kanske Europa frisknar till, stänger gränserna, STORT TACK till Ungern och Orban, som haft kuraget att tala klarspråk, och omsätta sin klarsynthet i praktisk handling. Efterföljare kommer nu och välkomnas.

Så blir det när man blir inbillad flott radhus i storstad, och all annat flärd gratis. Med andra fiffel-illegaler i bostadsområdet, så att klanen kan hålla ihop, strunta i att ens försöka göra rätt för sig, och sitta på mans-slutna kaféer, med rökning och brädspel som dominerande 'sysselsättning'. Samt kuvad hustru i hemmet, insvept i tygsjok, födandes barn efter barn, enligt anbefalld muslimsk kalifatstrategi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar