fredag 25 september 2015

Asylsökare ska bo i fängelser
Den rödgröna regeringen tar nu till desperata åtgärder för att ge bostad åt alla asylsökare som just nu väller in Sverige. Bland annat vill man inhysa invandrarna i tomma fängelser och lokaler som tillhör Försvarsmakten.

- "Vi presenterar i dag ett antal åtgärder för att ta fram boenden. Vi tittar på fastigheter som Kriminalvården och försvaret har", säger Morgan Johansson (S) enligt Aftonbladet.

Tanken är att anläggningar som inte används fullt ut ska kunna omvandlas till asylboenden, enligt ministern. Han vill också tidigarelägga ett förslag som går ut på att tvinga alla kommuner att ta emot asylsökare.

Bakgrunden är att Sverige just nu har en invandringsnivå som helt saknar historiskt motstycke. Varje dag söker över 1.000 personer asyl i Sverige, enligt Migrationsverket.
I dag har riksdagen debatterat invandringskatastrofen. Såväl Sverigedemokraterna som Vänsterpartiet lanserade i samband med det nya förslag för att minska respektive öka inflödet från tredje världen.

SD säger sig nu vilja minska invandringen med 95 procent. Det ska åstadkommas genom att återinföra gränskontroller och skicka tillbaka asylsökare från det närmsta säkra land de kom ifrån. Istället vill partiet öka biståndet till krigszonernas närområden och ta emot fler kvotflyktingar.

– De som ska hjälpas är de som väljer de legala vägar som finns. Att hjälpa de som har valt flyktingsmugglare är inte hållbart, eftersom det bygger på den situation vi har där allt fler väljer illegala och farliga vägar till Sverige, säger Paula Bieler, integrationspolitisk talesperson för SD, enligt Ekot.

Vänsterpartiet vill istället öka invandringen ytterligare genom att öppna fler "lagliga vägar" till Sverige och göra reglerna för anhöriginvandring generösare.

Källahttp://www.friatider.se/regeringens-panik-tg-rd-asyls-kare-ska-bo-i-f-ngelser

---------------------------------

- Hahahaha, grymt tydlig symbolik över Sveriges/7Partiets katastrofala misslyckande och missbedömningar av invällningen, och dess destruktiva samhällsinverkan. Om det blir verklighet, så finns en möjlighet att mildra effekterna av invällarnas vanliga/skadliga beteende,,, vrid om nyckeln till de välfyllda anläggningarna... utifrån.

Att sossarna attackerar den kommunala självbestämmanderätten är ytterligare en spik i den demokratur som Sverige nu blivit. Återstår bara att man stryper internet, då kan man med fog på allvar hävda att landet blivit en renodlad diktatur, vilket inte kan uteslutas när makthavarna iaf så fullständigt avlägsnat sig från väljarna. "All makt utgår från folket" kan plockas bort redan nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar