måndag 14 september 2015

Så ska Orbán stoppa invandringen till Europa

Invandrarna från tredje världen ska "tillbaka dit de kom ifrån", sade Ungerns premiärministern Victor Orbán i en intervju med tyska Bild i helgen. Nu har den ungerska tidningen Index kommit över regeringsdokument där det framgår hur Orbán tänker gå tillväga för att nå det målet.

- I samband med att byggandet av gränsstängslet längs den ungerska-serbiska gränsen färdigställs kommer premiärminister Victor Orbán göra göra två saker, skriver Index.

Först kommer han att förklara undantagstillstånd, oavsett hur extrem en sådan åtgärd kan uppfattas i ett EU-land under fredstid.

För det andra sker, med start i morgon, ändringar i den ungerska brotts- och rättegångsbalken som krånglar till det för invandrare som försöker tränga in i EU via Ungern.

Om invandrarna försöker komma in i Ungern via en officiell gränsövergång kommer de att stoppas av myndigheterna, som konstaterar att de saknar Schengenvisum och skickar tillbaka dem till Serbien.

Begär invandrarna asyl vid gränsövergången kommer de också att skickas tillbaka till Serbien med hänvisning till att de skulle ha sökt asyl där. De ungerska myndigheterna är nöjda med att EU-kommissionen förklarat Serbien ett säkert land och utgår från att serberna är skyldiga att ta emot asylsökare eftersom de annars kan förlora sin status som EU-kandidatland, enligt Index.

I händelse av att invandrarna istället tar sig in i Ungern illegalt kommer de att behandlas som kriminella. Att klättra över gränsstängslet blir nämligen ett brott som leder till åtal.

Följaktligen kommer de illegala invandrarna att sättas i "husarrest" i ett interneringsläger eftersom de inte har en ungersk adress. Därefter kommer de att ställas inför en särskilt domstol som levererar domar efter bara 8 dagar (om invandrarna gripits på bar gärning vid gränsen) eller 15 dagar (om de fångats längre i landet). Enligt den nya lagen ska de heller inte ha rätt till tolkar under rättegången.
Rättegångarna kommer att hållas i containrar som ska skeppas till gränsområdena.

Det nya systemet ser till att invandrarna registreras som dömda brottslingar och att de kan utvisas från Ungern med ett märke i Schengens informationssystem (SIS) där det framgår att begått ett brott. Det innebär i förlängningen att de automatiskt nekas inträde i Schengenområdet i 10 år.
Över 100.000 invandrare har tagit sig in i Ungern i år. De allra flesta söker sig vidare till högbidragsländerna i norra Europa.

Victor Orbán har tidigare beskrivit den massiva invandringen från tredje världen som ett existentiellt hot mot hela den europeiska civilisationen. Han har också uppgett sig vara beredd att ta på sig rollen som den som förhindrar att en sådan utveckling blir verklig.

– Det finns ingen väg tillbaka från ett mångkulturellt Europa. Varken till ett kristet Europa eller till en värld av nationella kulturer. Om vi begår det här misstaget nu så kommer det att vara för evigt, sade han under ett tal i somras.

Källahttp://www.friatider.se/s-ska-orb-n-stoppa-invandringen-till-europa
Refhttp://www.friatider.se/h-r-v-ller-invandrarna-i-ungern
Refhttp://dailynewshungary.com/fidesz-border-protection-crucial-for-freedom-of-movement/
Ref: http://dailynewshungary.com/varga-budget-may-be-amended-to-reflect-cost-of-migration-measures/
Refhttp://www.friatider.se/det-ungerska-st-ngslet-h-ll
Ref: Orbán: Soros jobbar för öppna gränser
Refhttp://www.friatider.se/ungern-bygger-stangsel-aven-mot-rumanien
 

-----------------------------

- Victor Orbán, en sann hjälte i dagens ruttna EUssr-Europa. Hoppas han får flera efterföljare, som mycket tyder på bland de östeuropeiska ex-kommuniststaterna. Dom har fortfatande skräckbilder från Sovjettiden, och vet att uppskatta sin nationella frihet och självbestämmande. När Schengen spricker, så spricker EU. Orban blir inte bara nationell hjälte, han blir en av de största europeiska hjältefigurerna genom tiderna, mannen som satte stopp för civilisationsfallet i Europa, och som avvärjare av den dödliga mördarkulten islam, och dess terroristiska kalifatdrömmar.

------------------------------
SVT Text-TV 15/9, 2015:

"FN efterlyser en "plan B". En "plan B" krävs för flyktingkrisen med omedelbara insatser i Europa". Det menar FN:s flyktingchef, Antonio Guterres, på besök i Bryssel
 
Varför i h-e skall just Europa lösa de folkvandringar som likt gräshoppssvärmar olagligen väller in i Europa? Europa har inte orsakat problemen. Varför inte de stenrika arab-/islam-länderna, som hittills tagit emot NOLL flyktingar från t ex Syrien, trots att horderna till nästan uteslutande del består av muslimer. Eller, ännu mer underbyggt och konsekvent, USA. Krigshetsarmarodören No #1 i världen, som startat ett otal kriminella överfall och krig, från Afghanistan, Irak, Libyen, nu Syrien, m fl. Där borde ALLA flyende beredas plats, Obama kommer undan med ett billigt löfte om '10000 syrier' häromdan.  

Och, varför skall FN lägga sig i öht? Dom har blivit 'Florence Nightingale' No #2, 'godhetsapostlar', i stället för att ägna sig åt fredsbevarande insatser. En riktig sk*torganisation, som borde läggas ner.

-------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar