onsdag 9 september 2015

Europeiskt upprop
Tjekkiets tidligere præsident Václav Klaus skriver i Aufruf der europäischen Bürger an die Regierungen und Parlamente (Snaphanen’s oversættelse).


- Jeg, undertegnede, ønsker ikke længere at se passivt til, på hvordan vores myndigheder og politikere på dette historiske øjeblik mister tid og ikke gør deres pligt. Deres opgave er at forsvare deres egne landes interesser og sikkerhed. Vi står i dag står vi overfor en fundamental trussel mod fremtiden og vores liv. Massemigrationen udgør en alvorlig trussel mod stabiliteten i Europa og i EU’s medlemslande.

Vi er ikke ligeglade med ofrenene for krige og andre katastrofer i verden i dag. Men vi afviser den manipulation af den offentlige mening, som har misbrugt vores naturlige solidaritet med indvandrerne, til at fremkalde en accept af massemigrationen. Dagens europæiske debat om migration skal ikke opfattes sådan, at vi ikke er tilstrækkeligt lydhøre over for andre kulturer, religioner, racer og nationer. Vi ser ubestridelige risici og trusler i forbindelse med den kunstige blanding af forskellige folkeslag, kulturer og religioner.

De europæiske regeringer forholder sig alt for uansvarligt og alibiagtigt. Berettiget frygt over tilstrømningen af ​​hundredtusindvis af indvandrere bør ikke – af politikere og de fleste medier. – bagatelliseres, forties og skandaliseres. Af alle disse grunde opfordrer jeg EU’s regeringer til:

 – At sikre den interne sikkerhed og de ydre grænsers ukrænkelighed, på alle måder.
 – Overhold de enkelte landes retsorden og de vedtagne internationale forpligtelser.
 -At undgå den spredning af kaos, der allerede er opstået som et resultat af indvandring i en række lande.
– Ikke at acceptere nogen EU-plan indeholdende kvoter eller tilsvarende foranstaltninger med, i hvilke migranterne tildeles de enkelte EU-lande.
 -Insistér på at opretholde den nugældende asylpolitik uden ændringer, der vil stimulere mere indvandring, for at sikre at eventuelle ændringer, der nu diskuteres kun gennemføres med befolkningernes samtykke gennnem folkeafstemning eller nyvalg.
 – Lande der er ved EU’s ydergrænser, bør sikre at illegale indvandrere sendes tilbage til deres hjemland.

Källahttp://snaphanen.dk/2015/09/10/opraab-til-europas-borgere-regeringer-og-parlament/
Refhttp://www.friatider.se/os-ker-beredskap-f-r-terrorism-i-sverige

Ref. Svensk översättning

-------------

De forna öststerna inom EUssr inser faran. Kanske deras motstånd kan bidra till att imperiehybriden kollapsar, vi behöver inte Sovjetunionen v2.0.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar