tisdag 29 september 2015

Terrorbrott mörkas av rättsväsendet



- När självmordsbombaren på Drottninggatan i Stockholm sprängde sitt bombbälte i december 2010 var avsikten att döda så många julhandlare som möjligt. Men han fick problem och lyckades bara ta livet av sig själv. Åklagare har i utredningsarbetet hävdat att han byggt bomberna själv och alltså varit en amatör.

Nu avslöjar SVT:s Uppdrag granskning att polisen efter dådet lät FBI-experter granska bomberna, Hemlig FBI-rapport: Självmordsbombaren måste ha fått hjälp. Rapporten drar slutsatsen att bomberna i själva verket var avancerade och att självmordsbombaren måste ha fått hjälp eller tränats för att kunna sätta ihop bomben.

Det är således inte bara massmedier som tonar ner, döljer och tittar bort när islamistiskt våld utförs, även det svenska rättsväsendet hjälper extremisterna att dölja sitt arbete enligt metoden se mellan fingrarna. Här har man valt att inte jaga bombtillverkarna utan låta dem fortsätta sin bestialiska verksamhet i fred.

Min fråga är varför? Att tona ner är att hjälpa extremisterna att komma undan för att göra nya attentat. Medier och rättsväsende verkar helt enkelt vara beredda att offra civila medborgare för att inte gynna en islamkritisk opinion. Det finns ett uttryck som lyder “gå över lik” för att nå sitt mål. Här är frågan om man inte är bered att går över lik i det mångkulturella samhällets namn.

Källa: http://erixon.com/blogg/2015/09/terrorbrott-morkas-av-rattsvasendet/
Refhttp://na.se/nyheter/sverige/1.3178688-irak-stockholmsbomb-al-qaidas-verk

---------------------------

Det ynkliga PK-fruntimmer som 'fungerade' som åklagare i utredningen intervjuades av SVT Aktuellt 18. Mäkta besvärad, vägrade ynkedomsmänniskan att svara, hon teg sig rodnande och ytterst besvärad genom 'intervjun'. Även det s k 'rättsväsendet' är involverat i diktaturens Sverige, och har givetvis fått regeringsorder hur dom skall bete sig, inkl lögner och förnekanden. Om det funnes en grävare som kom åt materialet skulle det vara mkt intressant och garanterat avslöjande för ljugeriets islamapostlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar