torsdag 3 september 2015

Supermur ska hålla illegalerna bortaUngern och Bulgarien har den senaste tiden översvämmats av illegalt invandrade araber och afrikaner och har därför vänt sig till ett land som är experter på dem – Israel. Nu vill de båda länderna ha israelisk expertis för att bygga en supermur som ska hålla illegalerna borta.

- Mellan Israel och Egypten löper sedan något år tillbaka en 40 mil lång barriär – ett högteknologiskt stängsel med taggtråd, rörelsedetektorer och övervakningskameror.

Barriären började byggas i samband med den arabiska våren och oroligheterna i Egypten för att förhindra att islamister tog sig in i landet för att genomföra terrordåd. Men den har dessutom visat sig mycket effektiv när det gäller att hålla illegala afrikanska invandrare ute ur landet.

Mer läsning här, kring detta utmärkta initiativ:
http://www.friatider.se/ungern-och-bulgarien-ber-israel-om-hjalp-med-gransmur

Ref: http://www.friatider.se/brittisk-hogerpolitiker-stang-granserna-de-ar-inte-flyktingar
Refhttp://snaphanen.dk/2015/09/03/debat/
Ref: http://motpol.blogspot.se/2015/09/utlandska-lakares-legitimation-ar-inte.html
Ref: Migrationsverket: "Det finns inga gränser för vår godhet"
Refhttp://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer
Refhttp://unvis.it/www.hd.se/nyheter/sverige/2015/09/04/saudiarabien-vagrar-hjalpasyriska-flyktingar/?ref=yfp
Refhttp://nyheteridag.se/sverige-bar-inget-ansvar-for-flyktingkatastrofen/

----------------------------------
  
Orbán: "Asylkaoset är Tysklands fel"

 Det massiva inflödet till Europa beror på att Tyskland lockar till sig lycksökare med generösa bidrag. Det konstaterade Ungerns premiärminister Victor Orbán under en presskonferens i Bryssel idag.

- Det här är inte ett europeiskt problem, det handlar om Tyskland, som välkomnar alla flyktingar. För ingen vill stanna i Ungern, i Slovakien, i Tjeckien eller i Estland, alla vill till Tyskland, sade Orbán enligt Sveriges Radio.

Premiärministern konstaterade att Ungern gör sitt bästa för att skydda EU:s yttre gräns genom att bygga ett staket mot Serbien. Han underströk att EU:s budskap måste vara tydligt.

Åk härifrån, kom inte hit. Stanna i Turkiet som är ett säkert land. Serbien är ett säkert land, stanna där, sade Victor Orbán.

Ref: http://www.friatider.se/orb-n-asylkaoset-r-tysklands-fel

Anm. Orbán glömde bort den andra gangsterstaten i Europa, Absurdistan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar