torsdag 10 september 2015

Sentio september – SD störst med 26,5 % sentio sep 15

1 013 personer intervjuades under perioden 3-9 september.
 
V   4,9 (-2,6)
S  24,1 (+0,6)
MP  6,7 (+0,3)
SD 26,5 (+3,1)
C   6,6 (-1,2)
FP  4,1 (-0,5)
KD  2,6 (+0,6)
M  19,8 (-1,3)
 
Mätningen är utförda helt efter att exploateringen av den stackars 3-årige pojken Aylans död blev startskottet för en koordinerad propagandakampanj av ej tidigare skådad like från svensk media och sju av åtta riksdagspartier.

Jimmie Åkesson kommenterar:

– I en dryg vecka har flyktingfrågan legat högst upp på medias dagordning. Det kan ha bidragit till att öka stödet för det parti som har bäst flyktingpolitik.

Källa: http://avpixlat.info/2015/09/10/sentio-september-sd-storst-med-265/
Ref: http://avpixlat.info/2015/09/10/inizio-september-sd-nast-storst-med-nytt-rekord/
Refhttp://erixon.com/blogg/2015/09/opininslaget-enligt-aftonbladetinizio/
Ref: Hela Södermalm i chock

---------------------------

- Nu nalkas totalpaniken i sjuklövern, speciellt inom (s) och (m), de två största liberal-/kommunistpartierna. Dom har ingenting att komma med, vad dom än hittar på. stänger ute SD från samtal etc, så blir läget bara värre och värre. Folket har äntligen vaknat upp och inser invällningskatastrofen och lögnpolitiken. 7Partiet går mot sin död, och offret är förlamat. Nu har det välregisserade, gammelmeiala sentimentalkortet "drunkade 3-åringen" spelats ut, den riggade blåsningsvarianten gick inte hem hos väljarna, bara hos de egna leden, dvs gatupöbeln, naivungdomarnas ledighetskommitté, inbillnings-antirasisterna, känslofruntimren, och grundlurade Svenne och Svea Kålrot, den (fortfarande) 'sovande' andelen av befolkningen, medelsvenssonska radhus/Volvo-folket.

----------------------------

"S-PROPAGANDA KÖPT AV BISTÅND"
När landet med ett av världens högsta skattetryck tar ett stort ansvar för flyktingkatastrofen finns stor anledning att titta extra på vad vi lägger pengar på. Framför allt vart våra biståndspengar går, vars syfte just är att hjälpa i katastrofer bland annat. 

Varje svensk ger via skattsedeln ca 11 kronor per person och dag. Oavsett inkomst. Det är ca 4 000 kronor per person. Värt att ha i minne när vi nu pratar om att alla måste bidra menar jag. Sedan menar jag inte att folk inte ska ge själva utöver det, bara att retoriken att folk måste bidra haltar.


Alla bidrar redan med 4 000 kronor per år, från den ensamstående mamman i förorten till miljonären. 

Refhttp://linkis.com/www.uvell.se/2015/09/hJYL2

----------------------------

Aftonbladet: "Förändringarna i folkviljan märks inte i opinionen..."  *suck*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar