söndag 6 september 2015

RLM – Med Marika Formgren & Gunnar Sandelin om J.Caesar


- Den tidigare ledarskribenten Marika Formgren (Hemsida) tillsammans med journalisten och författaren Gunnar Sandelin (Hemsida) besöker oss för att främst tala om Julia Caesars uthängning och mainstream media.

Detta program är både intervju och samtal. Vi inleder med att intervjua Marika om bl.a. hennes uppmaning till bojkott av DN och om alternativ media. Gunnar är ju en av få som länge har känt till Julia Caesars rätta identitet. Hur gick snacket om att skriva under pseudonym?

Vi mejlade frågor till Julia Caesar, och tar upp några av svaren i programmet. Alla frågor och svar kan ni läsa om ni klickar här.

Vi diskuterar Julias bok ”Världsmästarna – När Sverige blev mångkulturellt”, journalisternas desperation och mycket annat. Detta program är ett måste att lyssna på och att sprida till så många ni kan!

MEDVERKANDE: Länsman, Ingrid Carlqvist, Conrad, Gunnar Sandelin & Marika Formgren

 Programtid: 1:13:34

Källa: http://www.rlm.nu/Program/rlm-med-marika-formgren-gunnar-sandelin-om-j-caesar/ 

----------------------------
  
Julia Ceasar intervjuad av Granskning Sverige

- I en exklusiv intervju med Granskning Sverige berättar journalisten och samhällsdebattören Julia Ceasar om sig själv sin publicistiska gärning och om de ofredanden, trakasserier och uthängningar hon blivit utsatt för av bl.a. Dagens Nyheter, Expressen och Sveriges Radio.

Julia berättar bl.a.a om sin bakgrund som utbildad och erfaren journalist, om sin senare roll som författare och skribent i den invandringspolitiska samhällsdebatten, om sitt val att skriva under pseudonym och om de mäktiga mediekrafter som velat tysta henne och som nu i sin desperation över att förlora mark till alternativmedia inte drar sig för något som helst för lyckas i detta uppsåt.


Källahttp://avpixlat.info/2015/09/07/julia-ceasar-intervjuad-av-granskning-sverige/

--------------------------------- 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar