tisdag 1 september 2015

Effekten av SVT/SR:s vänstervridning

Timbro: Fria Tider gynnas när SVT blir mer vänster:

Att Fria Tider och andra alternativa medier växer beror bland annat på att Sveriges Television och Sveriges Radio blir allt mer vänstervridna. Det skriver Johan Ingerö på socialliberala Timbro i en debattartikel i Expressen.

Flera medier uppmärksammade för ett par veckor sedan att Fria Tider numera har fler delningar i sociala medier än SR och nästan lika många som SVT.

Att alternativa medier som Fria Tider, Nyheter Idag och Avpixlat på allvar kan konkurrera med de statliga mediejättarna har enligt Johan Ingerö att göra med att de senare blir allt mer radikala i sin vänstervridning.

"SVT och SR fjärmar sig, medvetet eller ej, från stora delar av svenska folket", skriver han i Expressen.

Ingerö, som tidigare var presschef åt förre KD-ledaren Göran Hägglund och numera är anställd hos Timbro, nämner att SVT nyligen anställt flera kända vänsteraktivister som bland annat ska syssla med etnisk kvotering.

"På SVT har man helt nyligen anställt vänsterunderhållaren Behrang Miri (som tidigare försökt bannlysa Tintin från Kulturhuset) för att 'arbeta med mångfalden' på SVT. Vi som känner till begreppen vet vad det innebär. Han ska fälla dom över vilka som syns i tv – utifrån hudfärg, inte nyhetsvärde. Han ska agera språkpolis gentemot journalister som uttrycker sig 'fel'."

SD-väljarna har redan förlorat förtroendet för traditionella medier och vill det sig illa kommer även de borgerliga väljarna att vända SVT och SR ryggen, varnar Johan Ingerö.

"Medierna, särskilt SVT och SR, måste helt enkelt börja skärskåda sig själva. Annars försvinner SD-gänget för evigt ut på nätet och de borgerliga till ett par blå ledarsidor alternativt internationell press, medan SVT och SR uteslutande blir en angelägenhet för Södermalmsvänstern."

Källahttp://www.friatider.se/timbro-fria-tider-gynnas-n-r-svt-blir-mer-v-nster
Ref: http://nyheteridag.se/johan-ingero-om-medieklimatet-i-sverige-jag-ar-inte-sa-optimistisk/
Refhttp://avpixlat.info/2015/09/01/timbro-public-service-vanstervridning-driver-medborgarna-till-avpixlat/
Ref: http://www.exponerat.net/herman-lindqvist-sd-monstret-ar-pa-vag-att-sluka-oss-alla/ 
Refhttp://nyheteridag.se/paula-bieler-sd-har-fatt-nog-sager-upp-tv-licensen/

-------------------------------------

 - Det nalkas vargatider för gammelmedia och dess statslakejer SVT och SR. Nu sprider sig oron, en berättigad sådan, sent skall syndar'n vakna. Vänstern ger aldrig upp, dom måste sablas ned till dess förtviningsnivå. Vilket är ett faktum, sociala medier, och bloggosfären står för slakten. Sanningen sägs alltid segra, vilket är en omskrivning för kulturmarxismens, socialismens och kommunismens misslyckande, nu dags för dessa politiska varbölder att läggas på historiens sophög (igen). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar