torsdag 24 september 2015

Fort Europa

"FORT UNGERN"? Ungern har byggt ett fyra meter högt taggtrådsstängsel längs gränsen mot Serbien, håller på att bygga ett liknande stängsel längs gränsen mot Kroatien och planerar dessutom bygga ett stängsel längs gränsen mot Rumänien. De röda pilarna visar de rutter invandrarna försöker ta för att nå högbidragsländerna i Nordeuropa.

Ungern sätter upp stängsel längs gränsen mot Slovenien i "förebyggande syfte".

Den ungerska militären började under eftermiddagen idag sätta upp taggtrådsstängsel längs gränsen mot Slovenien.

Åtgärden genomförs trots att Slovenien, liksom Ungern, är medlem i Schengen. Den ungerske regeringstalesmannen Zoltán Kovács säger till AP att man sätter upp stängslet, i form av militär conertinatråd, i "förebyggande syfte".

Tidigare har Ungern byggt ett fyra meter högt stängsel längs gränsen mot Serbien som visat sig vara mycket effektivt. Trots det tog sig 10.000 invandrare in i Ungern via Kroatien under onsdagen och den ungerska militären är just nu i full färd med att bygga ett stängsel även mot Kroatien.

Kroatien har på lite drygt en vecka tagit emot 51.000 invandrare, invandrarna började välla in i landet efter den 15 september då Ungern stängde sin gräns mot Serbien. De kroatiska myndigheterna försöker i sin tur bussa vidare invandrarna till Ungern eller Slovenien.

De flesta av invandrarna vill vidare norrut till länder som Tyskland eller Sverige där invandrarbidragen är betydligt mer generösa än i länderna på Balkan eller i Östeuropa.

Källahttp://www.friatider.se/ungern-bygger-stangsel-mot-slovenien-i-forebyggande-syfte
Ref: Le Pen: Orbán den enda som skyddar Europa
Ref: http://www.breitbart.com/london/2015/09/24/eu-chief-migrant-flood-just-beginning-need-close-doors-windows/ 

---------------------------

- Ungern är Europas insiktsfullaste, och dessutom mest agerande, för att inse, motverka och stoppa den muslimdominerande menitiska folkvandringen, där massor av 'flyttingar', ekonomiska bidragslycksökare väller in och hotar Europas existens som en framgångsrik välfärdskontinent. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar