onsdag 9 september 2015

Tysk vänster skyller asylkaoset på USA


Det är USA som genom sina ständiga krig bär ansvaret för det massiva inflödet från tredje världen till Europa. Det hävdar det tyska vänsterpartiet Die Linke, rapporterar Die Spiegel.

"Västländer ledda av USA har destabiliserat hela regioner, och på så sätt möjliggjort uppkomsten av bland andra terroristorganisationer", står det i ett policydokument som tagits fram av partiets vice ordförande Sahra Wagenknecht.

Enligt partiet har länder som är allierade med Tyskland stöttat "rövarband som Islamiska staten" med pengar och vapen.

Nu bör Tyskland kräva USA på pengar för att finansiera inflödet av asylsökare, enligt Wagenknecht.

"Om den federala regeringen hade åtminstone en gnutta mod skulle de kräva att USA, som är den huvudsakliga orsaken till flyktingtragedin, står för åtminstone en del av kostnaden", skriver partiet.

För att få bukt med asylkaoset uppmanar vänsterpartisterna sin regering att "avstå från vidare krig och Nato-ledda interventioner" samt "neka USA tillträde till tyska flygplatser och militärbaser".

Enligt en prognos kommer Tyskland att ta emot nästan en miljon asylsökare bara i år.

Källahttp://www.friatider.se/tysk-v-nster-skyller-asylkaoset-p-usa
Refhttp://www.friatider.se/os-ker-beredskap-f-r-terrorism-i-sverige
Refhttp://avpixlat.info/2015/09/10/tino-sanandaji-verklighetsforfalskning-ar-inte-humanism/

-------------------------------

- Äntligen ett insiktsfullt och välgrundat uttalande, om skurknationen USA:s smutsiga krigs- och överfallsaktioner i MÖ, Afrika (m fl områden i världen), som skapat den anarki och det förfall, som lett till groteska folkomflyttningar och hot mot t ex den europeiska civilisationen.

Vingmutterhybriden Obama, jämte fåntratten G W Bush, borde givetvis ställas till svars vid den internationella brottsmålsdomstolen i Haag. Med det, i dessa brottslingars fall, givna resultatet livstids fängelse, utan benådningsmöjlighet.

Ironiskt att uppropet kommer från det tyska vänsterpartiet. Nåt liknande inte tänkbart i Sverige, där (v) är upp över öronen insyltade med övriga DÖ-kramarpartier i sjuklövern, som i stora delar ivrar för fria gränser, ohejdad eller bizarr invällning (centern/Lööf) om 30 miljoner lycksökarillegaler, från de sunkigaste länderna inom framförallt Mena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar