torsdag 30 oktober 2014

Sverige borde ta emot invandrare som Amerika gjorde

Invandringen. Det är Björn Ulvaeus som i DN Debatt skriver att Sverige ska visa "värme och tolerans" mot de nyanlända och ta emot dem med öppna armar precis som Amerika gjorde.

- Pettersson håller helt med Björn Ulvaeus. Vi borde göra som Amerika gjorde.

Först några dagar i karantän på fartyget för att se att inga nyanlända bar på smittsamma sjukdomar.

Därefter landstigningsavgift – 6,5 riksdaler för sex personer. Det motsvarar några tusenlappar per person i dagens penningvärde.

Det var allt. Ingen byråkrati, inget mer.

Sedan var det upp till nybyggarna att klara sig själva, ta anställning eller bli sin egen. Bygga hus, odla mat osv. Inte ett öre i bidrag, och tjuvar och andra brottslingar blev inte så långlivade.

Vi borde ta emot invandrarna som de gjorde i Amerika, Björn har rätt…

Källahttp://petterssonsblogg.se/2014/10/30/sverige-borde-ta-emot-invandrare-som-amerika-gjorde/

- Lustigt, eller olustigt om man så vill, att dessa kändisar, ger sig in i politiska hetluften, och låter grodor en masse hoppa ur munnen på dem. Vad får dem att tro att dom besitter nån kunskap, det bevisas oupphörligen att det är *godhetssyndromet* som drabbar dessa pantskallar, Kjell Bergqvist, Malena Ernman, och nu denne ex-artist, med ett huvud som liknar en galenpanna.

F ö, som den mångmiljardär han är, bosatt på Strandvägen i Djursholm, varför bjuder han inte in ett antal romer, somalier och 'syrier, att dela sin rikedom och hus med? *Öppna ditt hjärta*, Björn Ulvaeus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar