torsdag 2 oktober 2014

Rädslan för kritik gynnar jihadisterna



IS finns i Sverige för att rekrytera jihadister, Hizb ut-Tahrir finns i Sverige där de propagerar fram sitt politiska budskap, och t.o.m. vänsterpartister har vittnat om en ökad islamisering i vissa förorter.

Ingen har reagerat nämnvärt och journalisten Nuri Kino beskriver detta med att kritiken gör människor rädda. Rädda för vad då? Jo, ordet islamofobi.

Ni känner till hur integrationsminister Mytén, förlåt f.d. integrationsminister Mytén (FolkförrädarPartiet), reste land och rike runt för att föreläsa om islamofobi, och hur han i media nästan gråtit ut sin ilska över de krav på granskning av muslimska föreningar och moskéer som förts fram.


Kinos kritik riktas främst till svenska journalister som inte tagit frågan om islamisternas framfart på allvar. Texten avslutas med några meningar som var och en bör ta till sig, inklusive journalister.


”Men om all kraft ska gå till att anklaga dem som vill föra upp detta i ljuset för rasister och islamofober, kan konsekvenserna komma att bli något vi ångrar djupt.”

Källa: svd.se

--------------

Skall bli intressant att se hur Pk-Sverige, inkl 7-klöverpartierna och fossilmedia, kyrkan och alla 'kramar'-organisationer, reagerar den dag det sker ett ISIS-/muslimskt våldsdåd med många döda, i valfri absurdistansk stad. Kanske t o m  förslöade Medel Svensson, inkl hans fru Medla, vaknar upp ur sin mentala radhus-slummer, röstar (sd) och ser till att landet får en inre 'kulturrevolution', som kan påbörja den långa resan att återställa det Sverige som en gång fungerade, som på Tage Erlanders tid (”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar