tisdag 28 oktober 2014

Paja(s)regering

Tycker någon att det börjat bra för den sittande regeringen?

- Flertalet svikna vallöften från bägge regeringspartierna, en vice statsminister och miljöminister som begått miljöbrott, andra ministrar med grumlig bakgrund, medarbetare på regeringskansliet som både smugglat knark och struntat i att redovisa inköp som gjorts med riksdagskortet, en nyligen lagd budget som kritiserats från snart alla håll och utanpå detta en statsminister som inte inger något som helst förtroende.

Denna korta sekvens från Nordiska rådets toppmöte i Stockholm är som hämtat ur Monty Python, men det är tyvärr Sveriges statsminister som uppträder.


- Jag avskydde Fredrik Reinfeldt av hela mitt hjärta och hoppas att hans namn förfaller i glömska, även om hans politik tyvärr lär påverka Sverige och svenska skattebetalare i generationer framöver. Dock medger jag att Reinfeldt var mer statsman i ena lillfingret än vad Löfven någonsin kommer att bli.

T.o.m. en gammal sosse som Kjell-Olof Feldt vill hellre se ett nyval än att sittande regering bedriver denna politik och är i beroendeställning till vänsterpartierna.

Källahttp://petterssonsblogg.se/2014/10/28/pajasregering/

----------------------

Pajas, Kalle Anka eller Papegoja... ord räcker inte till för att beskriva den tafflige svetsarlärlingen, ett totalt obegripligt bottennapp vad avser statsministerämbetet, eller ministrar öht för den delen. H*en skämmer inte bara ut sig själv, han skämmer ut Sverige som nation, vilket iofs psykopaten och Sverigehataren Reinfeldt också gjorde, vad beträffar de öppnaden dammluckorna till Mena-träsket.
*Den humanitära stormakten* myntade arrogante Carl Bildt, och 32:an FR svalde lätt det självgoda idiotbegreppet. *Den pyttelilla vanmakten* passar bättre, och inhumanitet präglar 7-klöverns och MigrationsVärket, som har noll integrationsförmåga, medan 'Baghdad Bob'-tragikomiska floskler utvecklats som inbillade dimridåer och lögner till svenska folket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar