tisdag 7 oktober 2014

SOCIALDEMOKRATEN HÅKAN JUHOLT


Väldigt härligt att se och lyssna till 2:e vice talman Björn Söder. Notera hur Håkan Juholt ändå tar upp sin Smartphone och fotograferar Björn Söder (nedre vänstra hörnet efter ca 15 sekunder av klippet)

Socialdemokraten och förre detta partiledaren för socialdemokraterna Håkan Juholt skämde idag ut sig på sociala medier! Dagens Nyheter var inte sena att haka på Juholts osmakliga inlägg på Facebook med en artikel. Östra Småland på hemmaplan i Oskarshamn var också med på banan med en artikel.

Ett talande bevis för den sjuka som det politiskt korrekta etablissemanget lider av, i synnerhet socialdemokraterna och nya moderaterna. De har så förtvivlat svårt att acceptera ett valresultat.

I Håkan Juholts fall är det säkert ett utlopp för hans stora besvikelse. Han blev inte statsråd i den nya regeringen, han blev inte utskottsordförande heller, han blev inte ens ordinarie ledamot i ett utskott, han blev bara ersättare i Kulturutskottet. Inte underligt att Håkan Juholt låter sin avundsjuka gå ut över Björn Söder.

Håkan Juholt var ersättare i Kulturutskottet även under slutet av förra mandat perioden. Vid en snabb koll av protokollen i Kulturutskottet mellan 2014-01-01 till 2014-06-30 visar det sig att Håkan Juholt endast närvarade vid ett enda utskottsmöte. Vad fan gör karln om dagarna i riksdagen.. (och utanför)?



Tittar man på sagt och gjort i Riksdagen är det mer eller mindre tomt. Några motioner som troligen Krister Örnfjäder skrivit som sedan Håkan Juholt skrivit under. Hela fem motioner väldigt betungande för Håkan Juholt. Håkan Juholt framstår som kanske Riksdagens värsting!

Är det så han planerar ytterligare fyra år i Sveriges Riksdag utan arbetsinsats?

Jag tycker att Håkan Juholt borde skämmas över sitt agerande! Om väljarna i Kalmar län visste vad dom får med Håkan Juholt i riksdagen skulle de sannolikt kryssa någon annan på riksdagsvalsedeln. Inte nödvändigtvis en Socialdemokrat. Kanske en Sverigedemokrat istället!

De senaste två dagarna har Barometern publicerat inte mindre än tre insändare som kritiserar partierna i 7-klövern för att de vägrar samarbeta med SD och att de därmed inte respekterar valresultatet. Tyvärr är just nu Barometerns webbsida en smärre katastrof. Det går inte ens från min dator att komma in till artiklarna och ta fram länkar. Men via min Ipad har jag lyckats få fram två av artiklarna.

http://www.barometern.se/reagera/vilket-beteende-lar-politikerna-de-unga/

http://www.barometern.se/reagera/utfrysning-som-politisk-mobbning/

Jag tycker det ändå är ganska intressant att det publiceras insändare som kritiserar 7-klövern i detta avseende. Svenska folket är inte blinda!

Jag har dessutom fått flera telefonsamtal på samma tema. Många är upprörda över hur 7-klövern behandlar oss Sverigedemokrater. Håkan Juholt är tyvärr bara en i mängden.

Källor:
http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/10/07/10885340-socialdemokraten-hakan-juholt/
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/10/dagens-citat-hakan-juholt.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar