torsdag 16 oktober 2014

Politisk LATHUND

- Julia Caesar var vänlig att skicka mig ett exemplar av hennes bok ”Landet som försvann”. En bok som jag anser att alla oupplysta borde läsa. I ett kapitel tar hon upp ett antal faktorer som styr vårt val av bostadsort och bostad. Jag har lagt till några egna funderingar till listan som finns i boken.


Jag är övertygad om att en väldigt stor del av befolkningen funderar på en eller flera av dessa faktorer när man väljer bostadsort och bostad. Inte minst de politiskt korrekta inom etablissemanget, de har ju dessutom ekonomi för att kunna uppfylla flera av dessa punkter. Det ligger mycket i dessa punkter som Julia Caesar tar upp.

I vissa områden ser man trenderna väldigt tydligt. Vissa grupper flyttar ut och andra grupper flyttar in. Segregeringen pågår konstant i vårt samhälle.

De mest exklusiva bostadsområdena i Kalmar kan närmast beskrivas som ”gated community”. T.ex Boholmarna, Dunö, Vita sand, Ekenäs, Revsudden, Drag och Stävlö. Lathunden nedan har säkert varit en del av beslutsunderlaget när de boende på dessa platser valt sitt boende. Men få skulle säkert erkänna det. Jag är dock övertygad om att fler och fler kommer använda sig av en liknande lathund i framtiden.

> Undersök om din hemkommun har ett avtal med Migrationsverket och vad det i så fall innebär.
> Undvik kommuner som styrs av en rödgrön majoritet. De tar konsekvent emot fler invandrare än borgerligt styrda kommuner. Jämför med t.ex Borlänge, Södertälje, Flen, Eskilstuna, Malmö, Örebro, Katrineholm och många fler.
> Undersök om det finns moskéer i den kommun du avser flytta till och var de är belägna.
> Undvik om möjligt hyreslägenheter, i synnerhet i den kommunala allmännyttan. Sky stora hyreshusområden som pesten.
> Om du köper en bostadsrätt, kontrollera att föreningen inte har avtal om att sälja lägenheter till kommunen. Annars kan du lätt få oönskade grannar.
> Kontrollera att bostadsrättsföreningens stadgar innehåller förbud mot parabolantenner.
> Undvik områden med stora anläggningar och större kommunala lokaler som kan tas i anspråk som asylboenden.
> Bosätt dig så långt ifrån allmän service som du klarar att bo. Det finns fortfarande många fredade platser kvar i glesbygden.
> En hund i familjen kan vara en bra investering ur flera aspekter.
> Gör som samhällseliten. De skulle aldrig drömma om att utsätta sig själva för konsekvenserna av sina egna beslut och sin egen propaganda. Låt dem bli din förebild!

Källa:  http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/10/15/10894225-lathund/

Jag vill lägga till ett alternativ:

> Flytta utomlands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar