söndag 28 september 2014

Pk-pajasen Henrik Arnstad omyndigförklarar sig själv



De som hittills tvekat huruvida "historikern" Henrik Arnstad är helt tillräknelig eller inte, kan nog sluta grubbla efter ett uttalande på söndagsmorgonen där han menar att den nya Breivik just nu fostras i Sverigedemokratisk Ungdom.

Arnstad ser som bekant fascism precis överallt i samhället, och Sverigedemokraterna menar han är ett fascistiskt parti, ett påstående ingen annan seriös forskare eller historiker håller med om. Han har bland annat sågats av den riktige historieprofessorn Dick Harrison.

Vänner till de “svenskar” Arnstad nämner, som rest till Irak eller Syrien för att strida med den muslimska terrorgruppen Islamiska Staten, har redan försökt halshugga och döda så många som möjligt i Norge, Belgien och Australien. Lyckligtvis stoppades de av polis innan de hann skrida till verket. Om något så kan man i så fall tala om flera muslimska Breiviks.

Att påstå att Sverigedemokratisk Ungdom skulle bestå av potentiella massmördare är ett grovt övertramp och förtal, och visar egentligen bara hur lite Arnstad förstått samt hur manisk hans världsbild är. Det är dessutom att trivialisera den ständigt närvarande och ökande hotbilden från IS-anhängare. Vidare är det bland hans egna kamrater inom extremvänstern det grova väldet finns, en grupp som tillsammans med islamisterna pekats ut av säkerhetstjänst i flertalet länder – bland annat Sverige – som det största hotet mot demokratin.

Arnstad har en diger historia av märkliga uttalanden och lögner. Bland annat har han skapat ett eget “fascistindex” över vilket han själv bestämmer vilken nivå Sverige just nu ligger på och i juli slog han fast att judiska liv är mindre värda än andras.

SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand kommenterar Arnstads obscena utspel för Avpixlat: – Arnstad överträffar sig själv i dårskap. Samtidigt omhuldas han av det mediala etablissemanget som ofta bereder plats åt honom att torgföra sina vanföreställningar i morgonsoffor och radioprogram. Hans utbrott av den här typen är numera på en så bisarr nivå att jag inte förstår hur någon människa kan ta honom seriöst. Han är en medelålders misslyckad student som borde samla sig och försöka ta ut en examen.

I maj analyserade han EU-valet för TV4, en intervju som blev en direkt klassiker och visar på hans något märkliga världsbild.


Avseende Breivik skickade han ett brev till massmedia i början av året där han gjorde klart att hans plan hela tiden varit att underminera den så kallade counterjihadistiska rörelsen och hans intentioner varit rent nazistiska.

Breivik skrev att manifestet hade en “counterjihadistisk” retorik för att skydda “etnonationalister” och istället sätta igång ett mediedrev mot antinationalistiska counterjihad-anhängare, vilket han kallade “dubbelpsykologi”. Målet var att sträva efter att “rent nordiskt ideal” och att han ville se ett nazistparti bildas i Norge. Israel såg han endast som en plats till “illojala judar” kunde deporteras.

I mars mötte han Mattias Karlsson (SD) i en radiodebatt, som han på Twitter kallade “nån vrålarg SD-gubbe”. En mer lugn och saklig debattör än just Karlsson finns knappast.

http://www.youtube.com/watch?v=CvZb24ChO_M

Känns lite motbjudande - även om referensen går till Axpixlat, att publicera en förvirrad halvdåres agerande. Men, denne ljug-fifflare ges trots allt plats hos gammel-blaskan DN, så moteld kanske förtjänas.

KällaAvpixlat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar