torsdag 18 september 2014

Moderaterna utesluter riksdagsledamot



Direkt efter Fredrik Reinfeldts avgång utesluter nu Moderaterna i Stockholms län den super­kontroversielle invällarpolitikern och riksdagsledamoten Edip Noyan samt nio andra M-medlemmar i partiets Botkyrka-krets efter anklagelser om maffiakopplingar, illojalitet och kriminalitet.


Säkerhetspolisen har avlyssnat Noyan under en längre tid och mannen har bland annat figurerat i en mordutredning. Swedbank har nu på partiets begäran spärrat Botkyrka-kretsens bankkonto, skriver Expressen på nätet.

De uteslutna medlemmarna ska bland annat ha smutskastat partikamrater, vilket strider mot Moderaternas stadgar.

Edip Noyan säger till Expressen att han inte gjort något fel och att partiet agerar odemokratiskt. Han har hela tiden förnekat inblandning i brottslighet och menar att media målar upp en felaktig bild av vad som hänt.

Riksdagsledamoten Metin Ataseven som av tidningen Fokus pekas ut som en del av Södertäljes mäktiga undre värld, representerar även fortsättningsvis Moderaterna i Sveriges riksdag.


Jaja, men man undrar varför detta kriminella avskum tilläts vara kvar, och utesluts just nu? Vore klädsamt om landsförrädaren Reinfeldt förklarade sig.  Det verkar uppenbart att han lät dem vara kvar, i nån slags invällarförvirrat jubeltillstånd, som psykopaten besitter.

"Septetten som sprängdes" - http://avpixlat.info/2014/09/18/septetten-som-sprangdes/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar