torsdag 11 september 2014

Bildebeviset: Gudrun Schyman (F!) + Svenskarnas Parti = Sant


Fylletratten tillika kommunisten Gurdrun Schyman från extremistpartiet Feministiskt Initiativ har fastnat på en bild där hon kramar om en, enligt svensk media numera, en ”nazist”. Hennes fylleursäkt är: ”Kan inte hålla koll på alla” – trots att mannens SvP-logga på tröjan är stor.
Det är vänstersajten Nyheter24 som i sin ingress skriver: ”Feministiskt initiativs talesperson fångades på bild tillsammans med en nazist”. Huruvida media med säkerhet vet att denne man är nazist eller inte framgår dock inte av artikeln.
Bilden som är tagen i Almedalen i somras sprids nu runt på sociala medier, och där ser man Feministiskt initiativs talesperson Gudrun Schyman posera med en medlem ur Svenskarnas Parti. Snacka om att inte ha koll i sin rosa dimma.
– Sånt här händer, jag kan inte hålla koll på alla ungdomar som kommer fram och vill ta en bild med mig, jag hinner inte det. Han tyckte väl att det här skulle vara en rolig grej, men det är ju mindre roligt för mig, säger Schyman.

Schyman är mest känd för sin fadäs på biografen där hon satte sig stupfull på golvet och inför alla besökare kissade ner hela golvet. Efter kisseriet tog hon sina trosor och torkade upp en del urin varvid hon kastade upp trosorna till biografbesökarna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar