lördag 13 september 2014

43 – 1 till Europa mot massinvandring


Europa är jordens till ytan näst minsta men till befolkningen tredje största världsdel. Europa har cirka 730 miljoner invånare. Europa är världens näst mest tätbefolkade världsdel.

Europa består av 44 länder, några särskilda områden och en del länder som delvis ligger i Europa. Ett av dessa 44 länder utmärker sig på ett extremt sätt. Detta land utmärker sig genom att ha en asylinvandring som är mycket, mycket högre än övriga länder i Europa.


Ungefär tio procent av det extrema landets befolkning är emot massinvandring av asylsökande, de tio procenten kallas av eliten i landet för rasister och främlingsfientliga.
-Pettersson undrar om de 90 % som vill ha fortsatt massinvandring till Sverige anser att Europas övriga drygt 720 miljoner människor är rasister eller idioter som inte begriper fördelarna med massinvandring av utomeuropéer?

Tittar vi på EU:s 508 miljoner invånare och de 28 medlemsländer ser det inte ett dugg bättre. Inget land har ens i närheten så stor asylinvandring som Sverige, så frågan blir om hela EU och övriga Europa är idioter som inte begriper sitt eget bästa?
Slutsatsen är att 7-klövern är en liten extremistisk minoritet som tyvärr har makten i vårt land, men vi får skylla oss själva – det är vi som väljer politiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar