söndag 19 april 2015

Vissa sjukskrivningar är roligare än andra

- Det damp ned ett pressmeddelande i mejlkorgen i går. Sissela Nordling Blanco, partiledare för Feministiskt initiativ och gruppledare i Stockholms stadshus, sjukskrivs för utmattningssymptom.

Här skulle jag skadeglatt kunna skriva saker som att det kostar på hälsan att vara manshatande radikalfeminist. Eller att det tydligen är möjligt att bli utmattad trots att man saknar förmågan till reell tankeverksamhet.

Men det tänker jag inte göra. Utmattningssyndrom är nämligen något jag inte önskar någon människa, oavsett i vilket politiskt läger denne befinner sig.

När Jimmie Åkesson blev sjukskriven i höstas blev Twittermaffian och vissa vänstersajter fyllda till hårfästet av skadeglädje. Nu har ännu en politiker sjukskrivits för samma sak som Åkesson. Jag väntar på en liknande reaktion i sociala medier.

Kom igen nu, Özz Nûjen. Ett skämt kan du väl i alla fall dra?

Källa: http://www.motpol.blogspot.com.tr/2015/04/vissa-sjukskrivningar-ar-roligare-andra.html


- En (anonym) bloggkommentar värd att notera:

"Özz Nûjen är komiker på samma sätt som en cirkus-hund är det. Den har ingen aning om varför publiken skrattar och applåderar, godiset får den ju efteråt. Så länge Özz snurrar vänster när han går på bakbenen matas han med godis av den välgödda publiken på Södermalm. Men egentligen är han ju bara en dresserad pudel."


Dårskapsbild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar