söndag 5 april 2015

Söndagskrönika: Rakt in i bergväggen

Likheten är slående. När andrepiloten Andreas Lubitz, 28, har bestämt sig skyr han inga medel. Han låser kaptenen ute från cockpit på Germanwings flight 9525 från Barcelona med destination Düsseldorf. Han ställer in autopiloten från marschhöjd ned till 30 meters höjd. Sedan ökar han farten, trycker gasen i botten. Med en hastighet av 700 kilometer i timmen kraschar han planet rakt in i bergväggen i de franska Alperna och förvandlar de 150 personerna ombord inklusive sig själv till kringflygande likdelar.

Självmordet tar bara lite längre tid för Sverige.

Han hade alltså bestämt sig. Med samma beslutsamhet är Sverige i full färd med att begå nationellt självmord. Det tar bara lite längre tid än för Andreas Lubitz. Men målet kan siktas, och alla som bär ansvaret för kraschen kan gratulera sig till att deras självmordsprojekt är långt framskridet, allt under stiliga paroller om “mångfald”, "solidaritet” och “ta sitt ansvar”.

När förre utrikesminister Carl Bildt (m) utropar Sverige till “en humanitär stormakt” i riksdagens utrikespolitiska debatt den 13 februari 2013  blir han inte totalt utskrattad som han skulle ha blivit i vilket annat land som helst.

Ser han bergväggen genom fönstret i cockpit? Nej. Bara dimma.

Där finns oändliga fält och skogar
När förre statsministern Fredrik Reinfeldt (m) är ute och flyger efter att han förlorat valet 2014 och tvingats avgå kostar han på sig att mer öppet blotta de gruvschakt av destruktivitet som har funnits där under alla hans åtta år som statsminister. Direkt tillfrågad i en intervju i danska tidningen Politiken  varför Sverige inte begränsar invandringen efter många år med en suverän topplacering på EU:s lista över länder som tar emot flest asylsökande per invånare svarar Reinfeldt:

Vad betyder ordet ”nog”? Är Sverige fullt? Är Norden fullt? Är vi för många människor? Vi är 25 miljoner människor som bor i Norden. Jag flyger ofta över den svenska landsbygden och det skulle jag vilja råda fler att göra. Där finns oändliga fält och skogar. Där finns mer plats än man kan föreställa sig. De som hävdar att landet är fullt, de bör visa var det är fullt.”

Ser han bergväggen genom fönstret i cockpit? Nej.

Regeringen Reinfeldt släppte in nästan 800 000
Tänker man i samma box som Fredrik Reinfeldt finns det naturligtvis ingen gräns för hur många invandrare Sverige kan svälja. Då ser man ingen bergvägg. Fälten och skogarna är ju oändliga. Det finns mer plats än man kan föreställa sig.

Utifrån de oändliga skogarnas och de öppna hjärtanas ideologi släppte regeringen Reinfeldt in nästan 800 000 utlänningar under sina åtta år vid makten (exakt antal 797 639). År 2012 passerades 100 000-gränsen för första gången – 111 090 utlänningar fick PUT (permanent uppehållstillstånd) det året.

Ett accelererande folkutbyte
Sedan millennieskiftet har antalet personer med utländsk bakgrund i Sverige ökat med nästan en miljon (981 373 personer). Affes Statistikblogg visar att antalet med svensk bakgrund under samma tid har minskat med 116 810 personer.

Det är alla andra som är udda
Till sin hjälp har alla svenska regeringar nyttiga idioter i form av till tjänstemän förklädda politiker. Som migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson och operative chef Mikael Ribbenvik. Det var Ribbenvik som den 3 september 3013 beslutade att alla som påstår sig komma från Syrien ska få PUT och livstids försörjning i Sverige, liksom sina anhöriga.

Ser Anders Danielsson bergväggen mitt framför näsan? Nej, han har fullt upp med att följa jordens migrationsströmmar på kontrollpanelerna i migrationsverkets kommandocentral. Det känns lite grand som att sitta i en cockpit faktiskt.

Anders Danielsson blev för en månad sedan hastigt 'världsberömd' när han fällde det här uttalandet:
När jag träffar utländska kolleger säger de att Sverige är ett udda land i asylfrågor. Nej, säger jag då, det är ni som är udda. Ni alla.

Den förra alliansregeringens bostadsexpert Ulf Perbo, som var statssekreterare hos förre bostadsministern Stefan Attefall (kd), säger – och läs nu noga vad en före detta regeringsrepresentant på mycket hög nivå avslöjar om alliansregeringens totala brist på medvetenhet när den på åtta år släppte in 800 000 invandrare från tredje världen:

Under 2012–2013 såg vi inte framför oss att vi skulle få så stora grupper med så svaga inkomster som måste in på bostadsmarknaden.”  #Vi såg inte bergväggen framför oss#.

Resten av Julia Caesar's artikel: http://snaphanen.dk/2015/04/05/sondagskronika-rakt-in-i-bergvaggen/

Refhttp://fnordspotting.blogspot.com.es/


Mina kommentarer:
- Idag läckte det ut i massmedia, att co-piloten, massmördaren Lubitz, använt pseudonymet "Skydevil" när han surfat på internet. Väl valt, av denne usle, herostratiske, djävulsperson.

- Betr Reinfeldt, landsförrädaren: Han är inbjuden av göteborgska 'Kvalitetsmässan 2015', 3-5 november, att hålla tal, under huvudrubriken "Ledarskap i förändring", på temat "Berättar utifrån sina erfarenheter som statsminister i 8 år om vilket ledarskap som är viktigt för att hantera ständig förändring".
länk: http://chef-ledare.se/konferensen/smakprov-pa-talare/

Jag kände mig nödsakad att surfa in på konferensens Facebook-sida, och skriva min åsikt:
"Att bjuda in Fredrik Reinfeldt som talare inom området 'ledarskap' måster vara ett misstag. Hans ministerskap och flykt när politiken svängde emot honom visar motsatsen. Om det däremot anses vara en merit att aldrig lyssna på andra, då är han ett utmärkt exempel. Denne man passar förträffligt i den öken han försvann till, låt honom stanna där."
länk: https://www.facebook.com/kvalitetsmassan?fref=nf

Märkligt, kan tyckas (inlägget inte raderat) så kan man läsa: "3 personer gillar detta" (två positiva + mitt kritiska!

1 kommentar: