tisdag 7 april 2015

Flygspanare som "invandringsexperter"

"Britain's 'huge green spaces' means immigration is NOT too high, says ex Labour minister"

Inte bara Reinfeldt i Sverige, nu har han fått en färgad kollega i England, med samma "intelligenta" iakttagelse- och argumentationsförmåga...

http://www.express.co.uk/news/politics/568142/Labour-David-Lammy-claims-UK-huge-green-spaces-prove-immigration-not-too-high

- Nu har Fredrik Reinfeldt varit uppe i luften och upptäckt nya spännande saker. Bortom huvudstaden finns gott om natur, dvs avsaknad av bebyggelse. Helt i onödan.

Man undrar om Reinfeldt flög för första gången i sitt liv och upptäckte att det land som han styrt över under åtta år är glest befolkat. Eller var det möjligen så att han för första gången inte var djupt försjunken i promemorior och annat pappersskräp utan tog sig tid att lyfta blicken något.

Hur som helst med den saken så tycker jag att Reinfeldt har en poäng – Sverige är glest befolkat, särskilt norr om Dalälven. Vi kan prata vidare om hans nyvunna vision.

Nästa gång Reinfeldt är uppe i luften, förslagsvis under snösmältningen, alternativt under en mycket regnig period, så kommer han att finna att vi tidvis har svåra översvämningar i många av våra älvar, exempelvis Dalälven. Älven kan vi kalla Sverige eller Landet och vattenflödet kan vi kalla Asyl- och anhöriginvandringen.

http://samtiden.nu/7851/dags-reinfeldt-att-landa/













Fredrik Reinfeldt ute och flyger ©Regeringskansliet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar