onsdag 1 april 2015

Personer med helsvensk bakgrunn kommer under 50 % i 2041

Om utvecklingen fortsätter i samma takt som mellan 2013-2014, en ökning med 0,79 procentenheter, kommer personer med utländsk bakgrund att vara i majoritet i Sverige cirka 2041.

2013 utgjorde personer med utländsk bakgrund i åldersgruppen 0-44 år 33,3 procent av befolkningen. 2014 har det ökat till 34,26 procent. En ökning med 0,95 procentenheter på bara ett år. Om folkutbytet fortsätter i den takten kommer personer med utländsk bakgrund i åldersgruppen 0-44 år att vara i majoritet i Sverige redan om 16 år, cirka 2031.

Nu är det inte sannolikt att dessa prognoser kommer att slå in. Att den här skenande utvecklingen är ohållbar och att haveriet i den svenska invandringspolitiken är mycket nära inser allt fler. Prognoserna framåt är mer för att visa hur extrem den demografiska förändringen mellan 2013 och 2014 faktiskt är. Inte minst med tanke på att Sverige för inte så länge sedan var ett av världens mest homogena länder. Affes Statistik-blogg Folkutbytet accelererar og Det nye Sverige tar form.

Källahttp://snaphanen.dk/2015/03/31/foraaret-er-kommet-til-stockholm/

En hel garage med over 30 biler brænder op i Hallunda i Norra 
Botkyrka det sydlige Stockholm. 79 % indvandrerbefolkning.


Reinfeldt får reda på att Migrationsverket saknar 48 miljarder.


Reinfeldt: Invandringen är så dyr att vi inte har råd med något annat.


Hasse Aro - Hur media döljer invandrarbrottsligheten (ex HIV-mannen, våldtäktsman (~barn?)

             Leif GW bråkar med Hasse Aro i direktsändning.



- "Tur" att man inte behöver uppleva nesan att vara främling i sitt eget land, jag hade turen att födas under kanske den framgångsrikaste eran i Sveriges historia, den som inleddes efter WW2. Världens första civilisation, där politikerna avvecklar sin egen befolkning. Bor visserligen utomlands, men även vid korta visiter till fosterlandet, blir man beklämd av invällningens utbredning. Från flyget till Sverige (90% 'kulturberikare') till stadsmiljöer, som lika gärna kunde vara interiörer från Baghdad eller Mogadishu. Invandringspolitiken som 7partiet bedriver är ett ohöljt landsförräderi, det jag skulle vilja uppleva är att svensken reser sig, och begår uppror rent fysiskt. Om än med högafflar som enda vapen. Bollträn lär väl förbjudas när 7partiet börjar ana att det kokar i den 'svenska' grytan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar